Haber
KLASS LİG'DE YILIN MAÇI OYNANDI

KLASS LİG'DE YILIN MAÇI OYNANDI

Tarih: 24.11.2023

PAPATYA FC & OKUL SEPETİ SK takımlarının karşı karşıya geldiği mücadele, izleyenleri yerinden hop oturup, hop kaldırdı. Henüz ilk dakikadan itibaren oyunun bir an olsun durmayacağı belliydi. Tempo bir saniye bile düşmezken, sakatlıkların ardı arkası kesilmedi.

Maça kaleciler damga vururken, maçın adamı HÜSEYİN ULUSOY ise, stoperde ki büyük mücadelesine rağmen takımına galibiyeti getiremedi. Bir tarafta Muslera misali inanılmaz kurtarışlar yapan İBRAHİM ALAÇAMLI, diğer tarafta ise, her maça damga vuran FERİT CAN KOÇAK vardı. Kalecilerin savaşına dönen müsabakayı FERİT CAN KOÇAK'ın takımı OKUL SEPETİ SK 2-3'lük skor ile kazanmayı bildi.

Bir tarafta ALİHAN AYDOĞAN'ın belinden sakatlanmasına rağmen, son dakikaya kadar mücadeleden vazgeçmeden oynaması, diğer tarafta SAMET KARADUMAN'ın aldığı ağır darbelere rağmen oyunu bırakmaması izleyenleri şaşkına çevirdi.

DOĞUKAN MARANGOZ'un maçın golünü atması, karşısında MUSTAFA DEMİR ile mücadelesi izlemeye değerdi. OKUL SEPETİ SK kaptanı ÇAĞRI ŞAHİN'ın ateşli mücadelesi, karşısında tecrübeli HÜSEYİN ULUSOY sebebiyle gol ile buluşmasını engellese de, oyuna sonradan giren EMRE ÜNAL'ın muhteşem 2 golü ile takım olarak sahadan galip ayrılmasını bildiler.

Bu muhteşem mücadele, şimdiden YILIN MAÇI'na adaylar arasında, ilk sıraya yerleşti. Ve şimdi herkesin sorduğu bir şey var. Bu iki tkım tekrar ne zaman karşılaşacak.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

Üst