Haber
BU GALİBİYET HİÇ KOLAY OLMADI. MONTREAL FC & OKUL SEPETI SK = 5-3

BU GALİBİYET HİÇ KOLAY OLMADI. MONTREAL FC & OKUL SEPETI SK = 5-3

Tarih: 30.11.2023

KLASS LİG'in adına yakışan bir mücadeleye sahne olan MONTREAL FC - OKUL SEPETI SK maçında, top bir o kaledeydi, bir bu kaledeydi. İlk dakikadan son dakikaya kadar aksiyon içerisinde geçen müsabaka sonunda, kazanan MONTREAL FC oldu. Çekişmeli geçen maçın en güzel tarafı da, birbirinden güzel gollerin yanında, kalecilerin harika kurtarışlarıydı.


Maçın ilk dakikalarında itibaren yürekleri ağza getiren bir aksiyon yaşanmaya başladı. Top bir o kalede, bir bu kalede, pozisyonların ardı arkası kesilmiyor. İlk maçında, ligin en önemli kalecisi olmaya aday FERİT CAN KOÇAK'ın cüssesine rağmen inanılmaz uçuşları, imkansız yerlerden top çıkartması, SAMET AYDEMİR'in arı gibi çalışması, ÇAĞRI ŞAHİN'in oyun kuruculuğu ile birleşince, muazzam bir oyun ortaya çıktı.

Ama karşılarında MONTREAL FC vardı. YUNUS EMRE AYCİBİN ve DENİZ KURT'un katı savunması, İSA ALPARSLAN BORA'nın orta sahada bitmeyen enerjisi ve slalomları, EFE ÖZTÜRK'ün boş koşular ile rakibin başını döndürmesi, ALİ NAJAFİ gibi kalite gol ayağının sahada basmadık yer bırakmaması, oyunun seyir zevkini kalitesini ortaya çıkarttı.

Maç gitti geldi derken, son dakikalara 3-3'lük skor ile girildi. Son anlarda bireysel yeteneklerini daha çok ön plana çıktığı müsabakayı 5-3'lük skor ile MONTREAL FC kazanmayı başardı.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

Üst