Haber
REAL MADRİD & BARCELONA / YOK HAYIR, TEPEÜSTÜ LİZBON & PAPATYA FC = 4-3

REAL MADRİD & BARCELONA / YOK HAYIR, TEPEÜSTÜ LİZBON & PAPATYA FC = 4-3

Tarih: 30.11.2023

KLASSS LİG'de öyle bir maç oynandı ki, kimse bitmesini istemedi. TEPEÜSTÜ LİZBON ile PAPATYA FC'yi karşı karşıya getiren müsabaka da, izleyenler gözlerine inanamadı. Sahada sanki avrupa takımları varmış gibi, muazzam bir resital sergilendi. Ama kazanan TEPEÜSTÜ LİZBON oldu.

KLASS LİG'in iki önemli takımının karşı karşıya geldiği müsabakada, herkes sustu, ayaklar konuştu. Ayaklar konuştu, ENES TAVŞAN uçtu. Belki de skoru, TEPEÜSTÜ LİZBON takımının ve lig'in en değerli oyuncularından biri olan ENES TAVŞAN belirledi.

Maçın ilk dakikalarında itibaren iki takımında kazanması muhtemel olan ve pozisyon sayısını muhasebecilerin bile hesaplayamadığı karşılaşmada, ENES TAVŞAN ön plana çıktı ve PAPATYA FC'nin bütün planlarını alt üst etti.

PAPATYA FC takımı, EREN KELEŞ, EMİRHAN AYDOĞAN, OZAN ULUSOY ve ALİHAN AYDOĞAN ile rakip kaleyi şut bombardımanına tutsa da, TEPEÜSTÜ LİZBON ilk dakikalarda, stoper HALİL KORKUT ile maçın golü seçilecek golleri ile 0-2 öne geçti ve ilk yarı ENES TAVŞAN sayesinde bu skor ile noktalandı.

Dillere destan müsabaka da kayışlar son 4 dakikada koptu ve TALHA AKBAŞ'ın 46 ve 48. Dakikarda attığı goller ile bir anda skor 2-4 oldu. MONTREAL FC, son dakikada HÜSEYİN ULUSOY'un ayağından bir gol daha bulsa da, süre yetmedi ve son düdük ile birlikte, TEPEÜSTÜ LİZBON, güçlü PAPATYA FC takımını 3-4 yenerken, galibiyeti, Tavşan gibi kaleci ENES TAVŞAN'a borçlandılar.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

Üst