Haber
TARTIŞMALI MAÇIN GALİBİ PAPATYA FC

TARTIŞMALI MAÇIN GALİBİ PAPATYA FC

Tarih: 6.12.2023

KLASS LİG'de 21. haftanın en tartışmalı maçında, galip gelen takım, üstün oyunu ve sistemli dizilişi ile PAPATYA FC oldu. Kaptan HÜSEYİN ULUSOY'un önderliğinde, orta alanı kalabalık tutarak sahaya çıkan PAPATYA FC, defans bloğunu kalabalık tutan TEPEÜSTÜ LİZBON'u ağırladı.

Müsabakanın ilk 31 dakikasında gol sesi çıkmadı ve muazzam pozisyonlar ve kalecilerin harika kurtarışları ile geçen ilk yarım saatten sonra, son 9 dakikaya 1-0 giren PAPATYA FC, peşpeşe gelen goller ile skoru bir da 3-1 yaptı ve ne olduysa 45.dakikadan sonra oldu. 

BEDİRHAN AKBAŞ ile OZAN ULUSOY arasındaki mücadelede çıkan ufak bir tartışmaya, saha dışında TEPEÜSTÜ LİZBON takımının oyuncuları da katılınca, tartışmanın boyutu değişti ve KLASS LİG tarihine yakışmayan tartışma ortaya çıktı. Ligimizde asla tartışma ve küfür olmaz. Bu sebep ile bu sorunun sonucunda, maçın hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ, iki takımdaki her oyuncusuna sarı kart çıkarttı.

Kaldığı yerden devam eden müsabakayı, 6-1 kazanan PAPATYA FC liderliği ele geçirirken, TEPEÜSTÜ LİZBON takımına yaptırım uygulanmasına karar verildi.

Haber: VOLKAN TAN DANIŞMAZ

Üst