MONTREAL FC & OKUL SEPETİ SK

MONTREAL FC & OKUL SEPETİ SK

MONTREAL FC 5-3 KİNG POWER
Maç Kadrosu
DOĞUKAN YİĞİT ALPER FERİT CAN KOÇAK
SARP KESKİN HALİT İLHAN
DENİZ KURT ALP HAKAN TÜRK
YUNUS EMRE AYCİBİN EMİRHAN SAZDAĞI
İSA ALPARSLAN BORA SAMET KARADUMAN
EFE ÖZTÜRK SAMET AYDEMİR
ALİ NAJAFİ EKREM ÇAĞRI ŞAHİN
KORAY ŞENGÜL
BEDİRHAN KIZILAY
SAMET MARAŞLI
Maçın İçinden
ALİ NAJAFİ (Gol) 13'
15' (Gol) SAMET KARADUMAN
16' (Sarı Kart) KORAY ŞENGÜL
İSA ALPARSLAN BORA (Gol) 20'
27' (Sarı Kart) EKREM ÇAĞRI ŞAHİN
ALİ NAJAFİ (Gol) 28'
EFE ÖZTÜRK (Sarı Kart) 33'
34' (Gol) BEDİRHAN KIZILAY
ALİ NAJAFİ (Sarı Kart) 36'
İSA ALPARSLAN BORA (Sarı Kart) 40'
42' (Gol) EMİRHAN SAZDAĞI
43' (Sarı Kart) SAMET KARADUMAN
ALİ NAJAFİ (Gol) 46'
SARP KESKİN (Gol) 50'

MONTREAL FC & OKUL SEPETİ SK Maç Öyküsü

KLASS LİG'in güçlü takımlarından MONTREAL FC ile lig'in yeni takımlarından OKUL SEPETİ SK takımlarının karşı karşıya geldiği futbol akşamında, izleyenler futbola doydu.

Türkiye'nin en centilmen, küfürsüz ve saygılı ligi olan KLASS LİG, U21 LEAGUE'da 20 Kasım Pazartesi akşamı saat 22:00'de İSA ALPARSLAN BORA önderliğindeki MONTREAL FC, daha ilk maçında galibiyet ile tanışan ÇAĞRI ŞAHİN'in önderliğindeki OKUL SEPETİ SK ile karşılaştı.

Maçın ilk dakikalarında itibaren yürekleri ağza getiren bir aksiyon yaşanmaya başladı. Top bir o kalede, bir bu kalede, pozisyonların ardı arkası kesilmiyor. İlk maçında, ligin en önemli kalecisi olmaya aday FERİT CAN KOÇAK'ın cüssesine rağmen inanılmaz uçuşları, imkansız yerlerden top çıkartması,  SAMET AYDEMİR'in arı gibi çalışması, ÇAĞRI ŞAHİN'in oyun kuruculuğu ile birleşince, muazzam bir oyun ortaya çıktı.

Ama karşılarında MONTREAL FC vardı. YUNUS EMRE AYCİBİN ve DENİZ KURT'un katı savunması, İSA ALPARSLAN BORA'nın orta sahada bitmeyen enerjisi ve slalomları, EFE ÖZTÜRK'ün boş koşular ile rakibin başını döndürmesi, ALİ NAJAFİ gibi kalite gol ayağının sahada basmadık yer bırakmaması, oyunun seyir zevkini kalitesini ortaya çıkarttı.

Maç gitti geldi derken, son dakikalara 3-3'lük skor ile girildi. Son anlarda bireysel yeteneklerini daha çok ön plana çıktığı müsabakayı 5-3'lük skor ile MONTREAL FC kazanmayı başardı.

Ve böyle bir maç rövanşsız kalamayacaktır. Şimdi herkes 2. Randevuyu bekliyor.

Üst