MONTREAL FC & YENERNİTANA

MONTREAL FC & YENERNİTANA

MONTREAL FC 12-6 YENERNİTANA
Maç Kadrosu
DOĞUKAN YİĞİT ALPER MERT EGE MOLLAOĞLU
YUNUS EMRE AYCİBİN ARİF POLAT ÇELİK
ALP DOĞAN DENİZ ARPACI
ÖMER ALP GÖKART ALİ BALKANCI
EFE ÖZTÜRK KAAN ÖZTÜRK
ALİ NAJAFİ MUSTAFA EFE SAYINER
İSA ALPARSLAN BORA KAAN SAĞIR
Maçın İçinden
İSA ALPARSLAN BORA (Gol) 1'
ALİ NAJAFİ (Gol) 3'
İSA ALPARSLAN BORA (Gol) 6'
16' (Gol) MUSTAFA EFE SAYINER
17' (Gol) KAAN ÖZTÜRK
EFE ÖZTÜRK (Gol) 18'
ALİ NAJAFİ (Gol) 20'
24' (Gol) KAAN SAĞIR
İSA ALPARSLAN BORA (Gol) 25'
ALP DOĞAN (Sarı Kart) 28'
ALP DOĞAN (Gol) 34'
EFE ÖZTÜRK (Gol) 37'
39' (Gol) ALİ BALKANCI
ALİ NAJAFİ (Gol) 41'
EFE ÖZTÜRK (Sarı Kart) 44'
45' (Gol) MUSTAFA EFE SAYINER
EFE ÖZTÜRK (Gol) 46'
48' (Gol) ARİF POLAT ÇELİK
EFE ÖZTÜRK (Gol) 50'
DOĞUKAN YİĞİT ALPER (Sarı Kart) 50'
YUNUS EMRE AYCİBİN (Gol) 52'
YUNUS EMRE AYCİBİN (Sarı Kart) 53'

MONTREAL FC & YENERNİTANA Maç Öyküsü

KLASS LİG'de Aralık ayının ilk günlerinde, güçlü MONTREAL FC, ligin yeni takımı YENERNİTANA'yı ağırladı. MONTREAL FC takımının yıldızı oyuncusu ve kaptanı İSA ALPARSLAN BORA'nın babasını kaybetmesi sebebi ile, maç öncesi rakip takımın üzüntü mesajı ile sahaya çıktılar.  Maç daha ilk dakikalarda skor olarak kopmaya başladı. Aslında iki takımda da teknik oyuncular var fakat tecrübeli olan taraf MONTREAL FC olunca, ilk 10 dakika 3-0'lık skor ile geçildi. 

YENERNİTANA takımının yıldızı KAAN SAĞIR'ın bireysel yetenekleri ile oyuna büyük bir ahenk geldi. Ve bu maç öyle enteresandi ki, en az 8 top direkten döndü. Muazzam pozisyonlar, harika goller ve daha fazlası vardı. ALİ NAJAFİ'nin jeneriklik golüne karşılık iki tarafın güzel gol yarışı ve gol sevinçleri ile muazzam bir futbol akşamına sahne oldu. 12-6'lık skor ile kazanan MONTREAL FC olsa da, iki takımda harikaydı. 

Ligin tecrübeli hakemi Volkan Tan Danışmaz bugün hiç formunda değildi. Maç boyu net 4 hatalı karar ile kendisine yakışmayan bir yönetim sergilediği müsabaka, ne şartlarda olursa olsun, yine centilmenlik ile noktalandı. 

ARİF POLAT ÇELİK'in muazzam şutunun üst direkte patlaması. DOĞUKAN YİĞİT ALPER'in penaltı kurtarması, YUNUS EMRE AYCİBİN'in defansdaki kararlı duruşu, KAAN ÖZTÜRK'ün yine şaşırtmayan oyunu, İSA ALPARSLAN BORA'nın özverili mücadelesi, EFE ÖZTÜRK'ün attığı goller dışında, kaçırdığı inanılmaz pozisyonlar ve daha fazlası. Tekrar tekrar izlenecek bir maçtı.

Üst