TÜRKLERBİRLİĞİ SK & MONTREAL FC

TÜRKLERBİRLİĞİ SK & MONTREAL FC

TÜRKLERBİRLİĞİ SK 2-6 MONTREAL FC
Maç Kadrosu
BURHAN KIRAY KOCABAŞ MERT YAZLIKİÇİ
ALP KAZANASMAZ İSA ALPARSLAN BORA
KUZEY GÜRSOY ONUR AY BAL
KIVANÇ GÜRER ATA BEKOĞLU
DEMİR ŞEKER DEMİR KAYA
TOYGAR ÜNAL EFE ÖZTÜRK
KEREM BAYDAR ALİ NAJAFİ
Maçın İçinden
6' (Gol) İSA ALPARSLAN BORA
18' (Gol) DEMİR KAYA
KEREM BAYDAR (Gol) 19'
28' (Gol) ALİ NAJAFİ
32' (Sarı Kart) İSA ALPARSLAN BORA
KEREM BAYDAR (Gol) 34'
40' (Gol) DEMİR KAYA
44' (Gol) ATA BEKOĞLU
46' (Gol) EFE ÖZTÜRK

TÜRKLERBİRLİĞİ SK & MONTREAL FC Maç Öyküsü

KLASS LİG'in en centilmen takımlarından TÜRKLERBİRLİĞİ SK takımı ile eski takımlardan MONTREAL FC takımlarını karşı karşıya getiren 22.haftanın son müsabakası, harika bir atmosfere sahne oldu. Özellikle TÜRKLERBİRLİĞİ SK takımından BURHAN KIRAY KOCABAŞ'ın her maç olduğu gibi, skor ne olursa olsun, verdiği mücadele sebebi ile, takımını ayakta tutmaya devam etmesi ve harika kurtarışları, maçın kalecisi ödülünü kazanmasını sağladı. 

MONTREAL FC takımınında kaptan İSA ALPARSLAN BORA'nın mücadeleci futbolu, ALİ NAJAFİ'nin her maç olduğu gibi yine fantastik goller atması, EFE ÖZTÜRK'ün azimli ve galibiyet isteyen futbolu ve DEMİR KAYA'nın muazzam driplingleri, MERT YAZLIKİÇİ'nin harika reflekleri ile takımını ipten alması 2-6'lık galibiyeti getirdi. 

TÜRKLERBİRLİĞİ SK takımı, orta alanda pas trafiğini kontrol altında tutarsa ve TOYGAR ÜNAL'ın top ayağındayken yaptığı driplinglerini sonuçlandırabilirse, kaptan BURHAN KIRAY KOCABAŞ'ın arkadan drektiflerini iyi dinleyebilirler ise, ileri ki maçlar için galibiyetler kaçınılmaz olur.

Üst