YOUNG BOYS FC  & PAPATYA FC

YOUNG BOYS FC & PAPATYA FC

YOUNG BOYS FC 3-3 PAPATYA FC
Maç Kadrosu
HAMZA ERDAL ŞEHMUZ COŞKUN
ÖMER AKİF ARDA SERDAL ŞEN
KAAN DAĞLIOĞLU HÜSEYİN ULUSOY
BERKAY TUFAN EMİRHAN AYDOĞAN
ÇAĞRI SERDENGEÇTİ ALİHAN AYDOĞAN
MERT KARA OZAN ULUSOY
MELİH KAAN KUL EMKİN KILIÇ
Maçın İçinden
12' (Gol) ALİHAN AYDOĞAN
MELİH KAAN KUL (Gol) 16'
ÇAĞRI SERDENGEÇTİ (Sarı Kart) 20'
24' (Sarı Kart) OZAN ULUSOY
31' (Gol) ALİHAN AYDOĞAN
ÖMER AKİF ARDA (Gol) 42'
51' (Gol) HÜSEYİN ULUSOY
ÖMER AKİF ARDA (Gol) 52'

YOUNG BOYS FC & PAPATYA FC Maç Öyküsü

KLASS LİG'de, 23.haftanın açılış müsabakası dillere destan bir mücadeleye sahne oldu. YOUNG BOYS FC ile PAPATYA FC takımlarının karşı karşıya geldiği harika bir futbol akşamında, ilk yarı tamamen taktik savaşı şeklinde geçerken, maçın tecrübeli hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın bu maçtaki formsuzluğu gözlerden kaçmadı.

Yıldız futbolcu MELİH KAAN KUL, bu maçta Sergio Ramos lakaplı SERDAL ŞEN engeline takıldı. İstediği oyunu sergileyemedi ve çok fazla yerde kaldığı mücadelenin ilk yarısı 1-1 sonuçlandı. 2.yarıda iki tarafta saha içi dizilişini bozmadı ve son dakikaya kadar süren çekişme sonunda, iki tarafında son dakika da, 30 saniye ara ile attığı karşılıklı gol ile 3-3 sonuçlandı. 

Karşılaşmada öne çıkan detaylardan bir tanesi, SERDAL ŞEN'in üzün süre sonra sahaya çıkması ve takımını ipten alması. ÖMER AKİF ARDA'nın muazzam iki golü. MELİH KAAN KUL'un, rakip markajından çıkamaması. HAMZA ERDAL'ın üstün performansı. EMİRHAN AYDOĞAN'ın ilk kez maçın adamı seçilen performansı. Ve tecrübeli hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın bariz 3 pozisyonda karar verirken hataya düşmesi. Sonuçta, haftanın açılış müsabakası, unutulmayacak bir mücadeleye sahne oldu.

Üst