TÜRKLERBİRLİĞİ SK & ALTAYÇEŞME FK

TÜRKLERBİRLİĞİ SK & ALTAYÇEŞME FK

TÜRKLERBİRLİĞİ SK 4-8 ALTAYÇEŞME FK
Maç Kadrosu
BURHAN KIRAY KOCABAŞ GÖKDENİZ YILMAZ
ALP KAZANASMAZ BATURAY ADATEPE
KUZEY GÜRSOY MUSTAFA YARDIMCI
KIVANÇ GÜRER BÜNYAMİN AYDIN
DEMİR ŞEKER DEMİR GÜRKÖK
ŞEREF KEREM ÖZKÖK TANDOĞAN CİNER
TOYGAR ÜNAL UMUT NALBANTOĞLU
EYMEN SOYTÜRK
Maçın İçinden
TOYGAR ÜNAL (Gol) 3'
ŞEREF KEREM ÖZKÖK (Gol) 6'
TOYGAR ÜNAL (Gol) 18'
19' (Gol) TANDOĞAN CİNER
21' (Gol) TANDOĞAN CİNER
27' (Gol) DEMİR GÜRKÖK
29' (Gol) DEMİR GÜRKÖK
30' (Gol) MUSTAFA YARDIMCI
32' (Gol) UMUT NALBANTOĞLU
34' (Gol) MUSTAFA YARDIMCI
49' (Gol) DEMİR GÜRKÖK
TOYGAR ÜNAL (Gol) 51'

TÜRKLERBİRLİĞİ SK & ALTAYÇEŞME FK Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 23.hafta aksiyon dolu mücadeleye ve çılgınca bir geri dönüşe sahne oldu. TÜRKLERBİRLİĞİ SK 18 dakika içinde 3-0 öne geçtiği mücadele içinde oyuna tutunamayarak, geçen hafta ALTAYÇEŞME SK'nın DİVA SK karşısında başına gelen kaderin aynısını yaşadı ve ALTAYÇEŞME SK karşısında 4-8'lik mağlubiyeti yaşadı. 2 takımın 10 numaralı yıldızları DEMİR GÜRKÖK ve TOYGAR ÜNAL'ın 3'er gol attığı mücadelede, DEMİR GÜRKÖK'e sahip olan ALTAYÇEŞME SK takımı daha kombine bir oyun ortaya koyunca, BURHAN KIVANÇ KOCABAŞ kaptanlığındaki TÜRKLERBİRLİĞİ SK karşısında 3-0'dan dönerek, 4-8'lik skor ile 23. haftayı galibiyet ile kapattılar. 

Her maçta olduğu gibi yine harika bir performans sergileyen BURHAN KIRAY KOCABAŞ, defans bloğunun birbirini tamamlayamaması sebebi ile kalesinde çok pozisyon gördü. Muazzam kurtarışlar ile maçın kalecisi olmasına rağmen, engel olamadığı goller ile sahadan boynu bükük ayrılmak zorunda kaldı. ALTAYÇEŞME SK takımının ve KLASS LİG'in yıldız futbolcusu DEMİR GÜRKÖK, her maçta olduğu gibi, TÜRKLERBİRLİĞİ SK karşısında da kontrolü elinde tuttu ve maçın temposunu kendisine göre ayarlayarak, yine izleyenlere seyir zevki verdi. Attığı fantastik 3 gol ile de, hem maçın adamı, hemde maçın golü ödülünü alması sürpriz olmadı. 

TANDOĞAN CİNER, geçen haftaki formunu sürdürdü ve bu maçta da 2 gol bularak ligin en değerli oyuncular listesinde yükselişini sürdürürken, KUZEY GÜRSOY ve KIVANÇ GÜRER'in kendisini engelleyememesi sebebi ile, bu hafta istediği oyunu sahaya yansıtabildi. DEMİR ŞEKER'in haftalar ilerledikçe daha iyi olacağının sinyallerini vermesi, takıma umut aşılasa da, MUSTAFA YARDIMCI'yı bu maçta tutamaması, mağlubiyetin yolunu biraz daha açtı. BURHAN KIRAY KOCABAŞ'ın bir an önce defans bloğundaki uyguladığı sisteme farklı bir boyut getirmek zorunda. Aksi taktirde, kalelerinde daha fazla pozisyon görmeye devam edecekler.

Üst