GREENWAY İDEALSPOR & ÖRNEK CİTY FK

GREENWAY İDEALSPOR & ÖRNEK CİTY FK

GREENWAY İDEALSPOR 12-4 ÖRNEK CİTY
Maç Kadrosu
FIRAT SİDAR TAŞDELEN ARDA MURAT KARAKAŞ
OSMAN KAAN ŞENTEPE POYRAZ TÜRKER
MEHMET FATİH KIRBAŞ AHMET CAN YAĞCI
ATA KAYA ÖMER ERİKÇİ
MURAT ERBEN ÇINAR FINDIKLI
YAĞIZ ŞAHİN ARDA TANIŞ
EREN ÇAKIR İSMAİL ALBAYRAK
YASİR DEMİRHAN MAZLUM SİNCİ
AHMET AKİF ÇETİNER EFE KAŞIKÇI
BERK DOĞDU
Maçın İçinden
EREN ÇAKIR (Gol) 6'
7' (Gol) İSMAİL ALBAYRAK
ATA KAYA (Gol) 10'
YAĞIZ ŞAHİN (Gol) 12'
EREN ÇAKIR (Gol) 14'
EREN ÇAKIR (Gol) 17'
ATA KAYA (Gol) 19'
OSMAN KAAN ŞENTEPE (Gol) 20'
28' (Sarı Kart) İSMAİL ALBAYRAK
EREN ÇAKIR (Gol) 31'
ATA KAYA (Gol) 33'
ATA KAYA (Gol) 35'
YAĞIZ ŞAHİN (Sarı Kart) 36'
EREN ÇAKIR (Gol) 37'
ATA KAYA (Sarı Kart) 39'
40' (Gol) ÖMER ERİKÇİ
ATA KAYA (Gol) 41'
43' (Gol) ÇINAR FINDIKLI
44' (Gol) ÖMER ERİKÇİ

GREENWAY İDEALSPOR & ÖRNEK CİTY FK Maç Öyküsü

KLASS LİG'in 24. haftasının açılış karşılaşması, GREENWAY İDEALSPOR & ÖRNEK CİTY FK arasında oynandı. İlk 10 dakikası rölantide geçen mücadelede, ATA KAYA ve İSMAİL ALBAYRAK'ın güzel golleri ile gol perdesi açıldı. Ama ardından, oyuna ağırlığını koyan GREENWAY İDEALSPOR, ATA KAYA ve EREN ÇAKIR'ın peş peşe golleri ile ilk yarı 7-1 sonuçlanırken, 2.yarı iki takımında pasa dayalı oyunu seyir zevkini arttırırken, sahada ilk göze çarpan ÖMER ERİKÇİ oldu. Muazzam driplingleri, yürüyerek adam geçmesi, fantastik pasları ve harika 2 golü ile maça damga vursa da, ilk maçta arkadaşlarından yeterince destek alamayınca, takımı ile birlikte sahadan 12-4 mağlup ayrıldılar. 

GREENWAY İDEALSPOR'da, ATA KAYA ve EREN ÇAKIR'ın 5'er gol atmasına rağmen, takımdaki pas trafiğinin ve atak organizasyonunun sistemli olmaması, gelecek haftalar için umut vermese de, maç sonu yapılan açıklamada: son iki maçımızı tekrar tekrar izleyeceğiz ve hatalarımızdan ders çıkartıp, gelecek haftalarda şampiyonluk yarışının içinde olacağız, dediler. 

ÖRNEK CİTY FK takımı ise, ilk maçtaki hezimeti, takım oyunu oynamamaya bağlarken, İSMAİL ALBAYRAK'ın bencil oyunu, POYRAZ TÜRKER, EFE KAŞIKÇI ve AHMET CAN YAĞCI'nın çok top kaybetmesi takımı zor durumda bırakırken, ÇINAR FINDIKLI'nın iyi niyetli mücadelesi, ÖMER ERİKÇİ'nin kahramanca mücadelesi ve üstün çabaları sonuçsuz kalınca, ilk maçtan puansız ayrıldılar.

Üst