KİNG POWER  & RUSH FC

KİNG POWER & RUSH FC

KİNG POWER 5-6 RUSH FC
Maç Kadrosu
MERT KAYAHAN KEREM YILDIRIR
BUĞRA DOĞAN ALPEREN BALIŞLI
KEREM KANCA FIRAT İLTEN
EKREM ÇAĞRI ŞAHİN YİĞİT ALTINDİŞ
BATIN KÖK EFE KARAARSLAN
KUTAYCAN ÇAKMAK ARDA KAYA
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN ALİ AZAD GÜRKAN
Maçın İçinden
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 5'
9' (Gol) ARDA KAYA
BUĞRA DOĞAN (Gol) 12'
15' (Gol) ALİ AZAD GÜRKAN
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 32'
37' (Gol) ARDA KAYA
40' (Sarı Kart) ALİ AZAD GÜRKAN
42' (Gol) FIRAT İLTEN
45' (Gol) ARDA KAYA
49' (Sarı Kart) FIRAT İLTEN
49' (Sarı Kart) YİĞİT ALTINDİŞ
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 50'
51' (Gol) ALİ AZAD GÜRKAN
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 54'

KİNG POWER & RUSH FC Maç Öyküsü

24.Haftanın son karşılaşması, çekişmeli puan mücadelesine sahne oldu. KİNG POWER & RUSH FC müsabakası beklenildiği gibi, aksiyon dolu fantastik bir futbol savaşına sahne oldu. İlk dakikasından son saniyeye kadar, her anı aksiyon, her anı pozisyon, her anı yürekleri hoplattı. Son düdük çaldığında ise, RUSH FC takımının 4-6'lık galibiyeti ile sonuçlandı. Ve ilk maçından 3 puan ile eve dönüş yaptılar. 

İlk yarı kalecilere çok iş düştü ve canlı yayında maçı izleyenler, gollerden çok inanılmaz kurtarışlara şahitlik ettiler. Bir taraftan GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN ve KURAY CAN ÇAKMAK, diğer taraftan ALİ AZAD GÜRKAN ve ARDA KAYA, hücuma inanılmaz destek verip, kontra ataklar ile rakip kaleyi şut bombardımanına tutarken, bir taraftan FIRAT İLTEN, diğer taraftan BUĞRA DOĞAN, rakip atakları kesme konusunda inanılmaz profesyonellik sergilediler. 

2.yarının başlaması ile ağırlığını ortaya koyan taraf RUSH FC oldu ve sürekli ofansif ve agresif oyun sergileyerek oyunun temposunu ayarladılar. KİNG POWER takımı ise, 2.yarıda maç eksikliğini derinden hissetti. Karşılıklı goller ile durum 3-3 olsa da, kaleci MERT KAYAHAN'ın sakatlanması ile oyun temposunu kaybetti ve bunu fırsata çeviren RUSH FC takımı peş peşe bulduğu goller ile 3-5 öne geçti ve son dakikalarda kalecilerin de bireysel hataları ile gelen goller ile, müsabaka 5-6 RUSH FC lehine sonuçlandı.

Üst