SUARE FC  & CİGORENTİNA

SUARE FC & CİGORENTİNA

SUARE FC 5-5 CİGORENTİNA
Maç Kadrosu
BATU ERER ALİ KUBİLAY KELO
KARTAL CEM ORAL EREN YİĞİT
MERT ALİ KARAKUŞ EFEHAN FİDAN
EMİR OSMAN ÖZDEMİR ALP ÖZER
ULAŞ YALDIZ TUĞBERK ÖZER
ONUR CAN ÇEVİK CAN ÖZER
BORA YİĞİT TANBEY ASLAN
ALİ İHSAN DEMİRKAYA
MUHAMMET TAHA ÇAĞLAYAN
Maçın İçinden
8' (Gol) ALP ÖZER
EMİR OSMAN ÖZDEMİR (Gol) 13'
KARTAL CEM ORAL (Gol) 30'
32' (Gol) TANBEY ASLAN
BATU ERER (Sarı Kart) 34'
ALİ İHSAN DEMİRKAYA (Sarı Kart) 34'
38' (Gol) TANBEY ASLAN
ALİ İHSAN DEMİRKAYA (Gol) 41'
44' (Gol) CAN ÖZER
ALİ İHSAN DEMİRKAYA (Gol) 46'
47' (Sarı Kart) TUĞBERK ÖZER
52' (Gol) TANBEY ASLAN
EMİR OSMAN ÖZDEMİR (Gol) 54'
EMİR OSMAN ÖZDEMİR (Sarı Kart) 57'
ALİ İHSAN DEMİRKAYA (Kırmızı Kart) 67'
ALİ İHSAN DEMİRKAYA (Kırmızı Kart) 68'

SUARE FC & CİGORENTİNA Maç Öyküsü

24. Haftanın hiç bitmese denilen maçlarından bir tanesi. SUARE FC & CİGORRENTİNA mücadelesinin ilk yarısı 1-1 eşitlik ile geçilen müsabakanın 2. yarısında da tekniğe dayalı futbol sebebi ile iki takımda galibiyete yakın oynadılar. İki takımda hem öne geçip, hemde mağlup duruma düştüğü mücadelenin son düdüğü çaldığında, tabelada 5-5'lik bir skor yazıyordu. En göze batan oyuncular ise, EMİR OSMAN ÖZDEMİR ile TANBEY ASLAN oldu. Oyunun temposunu ayarladıkları gibi, skora da hatırı sayılır katkı yaparak aksiyonun bir an bile durmamasını sağladılar. 

Kalecilerin yıldız olma savaşını ise ALİ KUBİLAY KELO kazandı. İnanılmaz refleksleri, sürekli oyunun içinde olması, takım ile uyumu, kalesini bir an olsun terk etmemesi, takımını her saniye ayakta tuttu. CEM KARTAL ORAL'ın defanstaki başarısını, hücum hattına da yansıtması, skor katkısı getirdi ve attığı gol belki de, haftayı puan ile kapatmalarını sağladı. ONUR CAN ÇEVİK ve ULAŞ YALDIZ'ın oyunun içinde kalması, ALP ÖZER ve TUĞBERK ÖZER'in de orta alanda üstünlük savaşını beraberinde getirdi.

Türkiye'nin en centilmen ve en eski liginde, yine centilmenlik hakimdi. Gösterilen kartların tamamı, itirazlar sonucu ortaya çıktı ve adına yakışan mücadelenin rövanşını futbol severler de merak etmeye başladı.

Üst