PAPATYA FC & CİGORENTİNA

PAPATYA FC & CİGORENTİNA

PAPATYA FC 3-1 CİGORENTİNA
Maç Kadrosu
ŞEHMUZ COŞKUN ALİ KUBİLAY KELO
EMİRHAN AYDOĞAN ÇAĞATAY EFE TATAR
HÜSEYİN ULUSOY CAN GÖRGÜN
OZAN ULUSOY ALP ÖZER
EREN KELEŞ TUĞBERK ÖZER
ALİHAN AYDOĞAN CAN ÖZER
ULAŞ DUMLUPINAR TANBEY ASLAN
Maçın İçinden
EREN KELEŞ (Gol) 16'
18' (Gol) TUĞBERK ÖZER
OZAN ULUSOY (Sarı Kart) 32'
32' (Sarı Kart) CAN GÖRGÜN
EREN KELEŞ (Gol) 34'
EREN KELEŞ 34'
OZAN ULUSOY (Gol) 35'
ŞEHMUZ COŞKUN (Sarı Kart) 37'
EMİRHAN AYDOĞAN (Sarı Kart) 48'

PAPATYA FC & CİGORENTİNA Maç Öyküsü

KLASS LİG'in 24. Haftasının 6. Karşılaşmasında, PAPATYA FC ile CİGORENTİNA takımları karşılaştı. Tahmin edildiği gibi, aksiyon dolu mücadeleye sahne olan karşılaşmada, her dakika yürekleri ağıza getiren pozisyonlar, temponun her dakika yüksek olduğu ve ekran başında izleyenlerin keyif aldığı unutulmayacak bir maçı bizlere izletti. 

Her iki takımında kazanma ihtimalinin eşit olduğu mücadelede, bulduğu pozisyonları daha net değerlendiren PAPATYA FC takımı 3-1 kazandı. Ama galibiyeti iki takımında hak ettiği ama son düdük çaldığında CİGORENTİNA'nın eve puansız döndüğü futbol akşamında, 45. dakikada sakatlanan CAN ÖZER'i de play off'lara kadar kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorlar. TANBEY ASLAN ve TUĞBERK ÖZER'in birbiri ile uyumlu oyunu, ALP ÖZER ve CAN GÖRGÜN'ün pas trafiğini ayarlayıp maçı sürekli yüksek tempoda tutması, ÇAĞATAY EFE TATAR'ın kusursuza yakın oyunu, ALİ KUBİLAY KELO'nun iri cüssesine rağmen inanılmaz performansı ve kaleye giden toplara bir kuğu misali süzülerek uzanması bile mağlubiyete engel olamadı. 

PAPATYA FC takımında ise, HÜSEYİN ULUSOY'un defans blogundaki kararlı oyunu, EMİRHAN AYDOĞAN'ın her zamankinden daha iyi oynaması, EREN KELEŞ'in pozisyonları iyi değerlendirmesi galibiyeti getirdi. ULAŞ DUMLUPINAR az görünen ama çok iş yapan görüntüsü takımına uyumlu oluşu ilerisi için umut verdi. ŞEHMUZ COŞKUN ve OZAN ULUSOY'un biraz daha az konuşup oyuna odaklanmayı denese, takımına daha fazla katkıları olacaktır. ALİHAN AYDOĞAN bu akşam kendisini buldu ve kendisinden beklenen performansı sahaya yansıttı. 

CAN ÖZER'in, iyi performansına rağmen, 45. Dakikada, ZLATAN İBRAHİMOVİÇ'in sakatlığının aynısını yaşaması, futbol severleri derinden sarstı. Maçın tecrübeli hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ ve takım arkadaşlarının kollarında sahadan çıkartılan CAN ÖZER'in sakatlığının Play Off'lara kadar sürüp sürmeyeceği hakkındaki bilgiye henüz ulaşılmazken, futbol severlerin temennisi, böyle kaliteli bir ayağın Play Off'larda mücadele etmesidir.

Üst