RUSH FC & CİGORENTİNA

RUSH FC & CİGORENTİNA

RUSH FC 6-5 CİGORENTİNA
Maç Kadrosu
KEREM YILDIRIR
ENES GEDİK ÇAĞATAY EFE TATAR
FIRAT İLTEN EREN YİĞİT
EFE KARAARSLAN ALP ÖZER
YİĞİT ALTINDİŞ
ARDA KAYA TUĞBERK ÖZER
ALİ AZAD GÜRKAN CAN GÖRGÜN
ALPEREN BALIŞLI TANBEY ASLAN
Maçın İçinden
YİĞİT ALTINDİŞ (Sarı Kart) 5'
7' (Gol) ALP ÖZER
KEREM YILDIRIR (Sarı Kart) 10'
10' (Sarı Kart) CAN GÖRGÜN
ARDA KAYA (Gol) 12'
ALİ AZAD GÜRKAN (Gol) 20'
FIRAT İLTEN (Gol) 24'
ARDA KAYA (Gol) 32'
33' (Gol) CAN GÖRGÜN
35' (Sarı Kart)
39' (Sarı Kart) TUĞBERK ÖZER
FIRAT İLTEN (Gol) 40'
ARDA KAYA (Gol) 48'
50' (Gol) ALP ÖZER
55' (Kırmızı Kart)
57' (Gol) ALP ÖZER
YİĞİT ALTINDİŞ (Sarı Kart) 59'
YİĞİT ALTINDİŞ (Kırmızı Kart) 59'
63' (Gol) TUĞBERK ÖZER

RUSH FC & CİGORENTİNA Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 25. haftanın açılış maçında, RUSH FC, CİGORENTİNA'yı ağırladı. Tahmin edildiği gibi 75 dakika, aksiyon dolu film tadında geçti. 1 penaltı golü, 4 frikik golü, 6 sarı kart, 2 kırmızı kartın çıktığı mücadeleyi, 6-5'lik skor ile RUSH FC kazandı. Sistemli oyunundan bir an olsun ödün vermeyen CİGORENTİNA, şansızlığını bu maçta da kıramadı ve mükemmel oyununa karşılık, sahadan puansız ayrıldı. ALP ÖZER'in 1'i frikikten, 1'i penaltıdan, 3 gol attığı fantastik mücadelede, bu üstün performansı puan almaya yetmedi. ARDA KAYA'nın ekstra performans ile oynadığı karşılaşmada, 1'i frikikten attığı 3 gol, haftayı 3 puan ile kapatmalarını sağladı. 

CAN GÖRGÜN bu maçta biraz agrasifti ama ekstra performansI, agresifliğini unuttururken, FIRAT İLTEN ise harika oynadı. Hem ileride, hemde geride çok iyi işler başardı, güzel oyununu 2 gol ile süslemesini bildi. ALPEREN MİDİLLİOĞLU ise, gösterdiği kahramanca performansı ile, bu maçta da, herkesin beğenisini kazanırken, yine maçın kalecisi seçildi. Takımının farklı mağlup olmasını engelledi.

ALİ AZAD GÜRKAN'ın oyunu, takımını ayakta tutarken, pas trafiğine yön vermesi, takımın kanatlarda etkili olmasını sağlarken, CİGORENTİNA'nın 2 eksiği olmasını fırsata çevirerek, takımını rahat oynattı. ALPEREN BALIŞLI ve TANBEY ASLAN'ın oyuna girmeleri, karşılıklı taktiksel değişiklikleri beraberinde getirse de, son düdük çaldığında, tabelada 6-5'lik RUSH FC galibiyeti görünüyordu.

Üst