GREENWAY İDEALSPOR & SUARE FC

GREENWAY İDEALSPOR & SUARE FC

GREENWAY İDEALSPOR 2-0 SUARE FC
Maç Kadrosu
FIRAT SİDAR TAŞDELEN BATU ERER
OSMAN KAAN ŞENTEPE ARDA YİĞİT
MEHMET FATİH KIRBAŞ KARTAL CEM ORAL
ATA KAYA ÖMER ERİKÇİ
MUSTAFA CAN UÇAN ONUR CAN ÇEVİK
YAĞIZ ŞAHİN EMİR OSMAN ÖZDEMİR
EREN ÇAKIR BORA YİĞİT
MURAT ERBEN
AHMET AKİF ÇETİNER
Maçın İçinden
EREN ÇAKIR (Gol) 4'
21' (Sarı Kart) ONUR CAN ÇEVİK
ATA KAYA (Sarı Kart) 34'
OSMAN KAAN ŞENTEPE (Sarı Kart) 39'
ATA KAYA (Gol) 48'
OSMAN KAAN ŞENTEPE (Kırmızı Kart) 50'

GREENWAY İDEALSPOR & SUARE FC Maç Öyküsü

KLASS LİG'in 25. haftası harika bir çekişmeye sahne oldu. GREENWAY İDEALSPOR, SUARE FC takımını ağırladığı futbol akşamında, ÖMER ERİKÇİ ve ATA KAYA'nın teknik savaşında, kazanan ATA KAYA ve takımı oldu. Muhteşem resitale sahne olan 50 dakikada, kalecilerin kurtarışları, orta saha oyuncularının inanılmaz pas trafiği, fauller, kartlar, aksiyon ve alkış alan futbolun son düdüğü çaldığında, 2-0 kazanan GREENWAY İDEALSPOR oldu ve 2024 yılını 3 puan ile karşıladı. 

Maçın henüz 4.dakikasında EREN ÇAKIR'ın golü sonrası, bol gollü geçeceği tahmin edilen maçın son dakikasına kadar başka gol olmayınca, herkes maçın bu skor ile biteceğini sandığı esnada, sahneye maçın yıldızı ATA KAYA çıktı ve son sözü söyleyerek, takımına yeni yıl hediyesi olarak, 2-0'lık galibiyeti armağan etti. 

ÖMER ERİKÇİ destek alamayınca, orta alanda ve hücumda istediklerini gerçekleştiremedi. KARTAL CEM ORAL'ın defans blogundaki oyunu ise taktir edildi. BORA YİĞİT istediği topları alamayınca, skor katkısı yapamazken, ONUR CAN ÇEVİK bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. Genel olarak iki takımda kusursuza yakın oynadı. Ve gelecek maçları düşünmeye başladılar.

Üst