SUARE FC  & CİGORENTİNA

SUARE FC & CİGORENTİNA

SUARE FC 1-4 CİGORENTİNA
Maç Kadrosu
FATİH İŞLER
KARTAL CEM ORAL CAN GÖRGÜN
ULAŞ YALDIZ ÇAĞATAY EFE TATAR
BATU ERER TAYLAN ÖZGÜR ERCAN
ÖMER ERİKÇİ TUĞBERK ÖZER
ONUR CAN ÇEVİK EREN YİĞİT
BORA YİĞİT ALP ÖZER
Maçın İçinden
7' (Gol) ALP ÖZER
12' (Gol) ALP ÖZER
ÖMER ERİKÇİ (Gol) 13'
16' (Gol) EREN YİĞİT
(Sarı Kart) 40'
BATU ERER (Sarı Kart) 41'
41' (Sarı Kart) TAYLAN ÖZGÜR ERCAN
42' (Sarı Kart) CAN GÖRGÜN
43' (Sarı Kart) CAN GÖRGÜN
43' (Kırmızı Kart) CAN GÖRGÜN
BATU ERER (Sarı Kart) 45'
BATU ERER (Kırmızı Kart) 45'
46' (Gol) ALP ÖZER

SUARE FC & CİGORENTİNA Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 26.Hafta rövanş maçına sahne oldu. 5-5'in rövanşında, KARTAL CEM ORAL'lı SUARE FC ile TAYLAN ÖZGÜR ERCAN'lı CİGORENTİNA karşı karşıya geldi. İlk maçta çıktıkları kadronun bir benzeri ile sahaya çıkan iki takımın tempolu futbolu, tribünlerde takip eden taraftarları ve canlı yayında izleyen futbol severleri mest etti. Gollerin neredeyse hepsinin ilk 16 dakikada atıldığı, kartların tamamının 40. Dakikadan sonra çıktığı, çekişmeli rövanş maçını 1-4'lük skor ile CİGORENTİNA takımı kazandı. 

ÖMER ERİKÇİ'nin muhteşem futbolu, KARTAL CEM ORAL'ın defans hattındaki mücadelesi takımına puan kazandırmaya yetmedi. BATU ERER'in istekli oyununa karşılık, BORA YİĞİT'in formsuzluğu gözlerden kaçmadı. ONUR CAN ÇEVİK'in hasta haline rağmen bir şeyler yapmaya çalışması takımın sistemden uzaklaşmasına sebep oldu. 

CİGORENTİNA takımında TAYLAN ÖZGÜR ERCAN'ın formu gözlerden kaçmadı ve güzel performansını birde gol ile süslemesini bildi. KLASS LİG'e ilk maçtan itibaren ağırlığını koymaya başladı. CAN GÖRGÜN ise bu akşam görmüş olduğu kırmızı kart ile birlikte disiplin kuruluna sevk edildi. Kurul kararı ile 2 ay KLASS LİG müsabakalarından men cezası aldı. TUĞBERK ÖZER'in ilk kez kart görmediği bir karşılaşmada, BATU ERER'de bir kırmızı kart görerek bir maç ceza almaktan kurtulamadı. Neticede iki takımında güzel oynadığı müsabakanın bir rövanşı daha olurmu demekten kendimizi alamadık.

Üst