LİBİDOSPOR & ACIBADEM FC

LİBİDOSPOR & ACIBADEM FC

LİBİDOSPOR 14-0 ACIBADEM FC
Maç Kadrosu
ARDA DEMİR ALİ KUBİLAY KELO
EREN YILMAZ ALPCAN ÜNLÜ
ARDA ERİM KARAMAN AYBERK UÇAN
TUNA TÜFEKÇİOĞLU FARUK YAĞIZ ÇETİNKAYA
BARAN GÖKTAŞ FURKAN ARDA KELO
AYKUT MERT EREN SAYGIN ÇETİNKAYA
EREN ALPAN KEREM AKİF CANLI
Maçın İçinden
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 2'
EREN YILMAZ (Gol) 3'
AYKUT MERT EREN (Gol) 7'
AYKUT MERT EREN (Gol) 8'
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 11'
AYKUT MERT EREN (Gol) 20'
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 23'
AYKUT MERT EREN (Gol) 30'
AYKUT MERT EREN (Gol) 32'
AYKUT MERT EREN (Gol) 40'
AYKUT MERT EREN (Gol) 41'
43' (Sarı Kart) SAYGIN ÇETİNKAYA
EREN ALPAN (Gol) 45'
EREN ALPAN (Sarı Kart) 45'
EREN ALPAN (Gol) 50'
AYKUT MERT EREN (Gol) 51'

LİBİDOSPOR & ACIBADEM FC Maç Öyküsü

KLASS LİG'de şanssızlığın böylesi görülmedi. Formda LİBİDOSPOR, takım içi henüz sistemi oturtmakta geç kalan ACIBADEM FC karşısına çıktı. Ve maçta, kimsenin beklemediği bir olay gerçekleşti. Şampiyonluk yarışında zirveye oynayan LİBİDOSPOR, bireysel ödüllere de göz dikmiş olacak ki, hazırlıksız yakaladığı rakibi karşısında, ilk yarı ve 2.yarıda attığı 7'şer gol ile, sahadan 14-0'lık fantastik bir galibiyet aldı. 8 gol atan AYKUT MERT EREN gol krallığı yarışına yeni bir boyut getirdi ve maçın adamı ödülünün de sahibi oldu. 

EREN ALPAN'ın inanılmaz şanssızlığı ve DANİEL GUİZA'nın bile kaçırmayacağı pozisyonları heba etmesi, saç baş yoldurdu. TUNA TÜFEKÇİOĞLU özlettiği gollerini bu maçta tekrar sahneledi ve maçı 3 gol ile tamamladı. Sürekli haftanın kalecisi ödülünü kazanan, ALİ KUBİLAY KELO gibi kaliteli kalecinin bu maçta yediği 14 golü görenler gözlerine inanamadı. 

FURKAN ARDA KELO'nun idmansızlığı gözlerden kaçmazken, ALPCAN ÜNLÜ gibi kaliteli bir futbolcu, ilk kez ayaklarını konuşturmak yerine dili ile konuşmayı tercih ettiği için sahada yokları oynadı. FARUK YAĞIZ ÇETİNKAYA bu maçta kendini aştı ve bir çok maça göre bu maçta harikaydı ama takımına yetmedi. Uzaklardan çektiği muhteşem şutu da üst direkte patladı. 

Futbol severlerin iki sorusu var. 1. Soru: LİBİDOSPOR bütün ödülleri toplayacak mı? 2. Soru: ACIBADEM FC ne zaman toparlanacak.

Üst