KİNG POWER  & CİGORENTİNA

KİNG POWER & CİGORENTİNA

KİNG POWER 7-3 CİGORENTİNA
Maç Kadrosu
MERT KAYAHAN FATİH İŞLER
TAYFUN ÇAĞLAYAN EFEHAN FİDAN
AHMET AKIN EREN YİĞİT
KUTAYCAN ÇAKMAK TAYLAN ÖZGÜR ERCAN
SERHAN KARACA TUĞBERK ÖZER
EMİR GENÇ TANBEY ASLAN
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN ALP ÖZER
Maçın İçinden
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 4'
TAYFUN ÇAĞLAYAN (Gol) 6'
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 7'
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 9'
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 24'
SERHAN KARACA (Gol) 33'
36' (Gol) ALP ÖZER
40' (Gol) TAYLAN ÖZGÜR ERCAN
41' (Gol) TAYLAN ÖZGÜR ERCAN
KUTAYCAN ÇAKMAK (Sarı Kart) 44'
47' (Sarı Kart) ALP ÖZER
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN (Gol) 50'

KİNG POWER & CİGORENTİNA Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 26.haftanın son müsabakası yağmur altında muhteşem bir futbol resitaline sahne oldu. KİNG POWER'da EKREM ÇAĞRI ŞAHİN'in eksikliği varken, CİGORENTİNA takımında CAN GÖRGÜN'ün yokluğu hemen fark edildi. Muhteşem bir soğuk ve harika bir sağanak yağmurda, yağmurun azizliğine uğrayan FATİH İŞLER 9 dakikada 4 gol yedi ama ardından hemen toparlansa da, iş işten çoktan geçmiş oldu ve son düdük çaldığında, iki tarafında muazzam oynadığı maçı 7-3'lük skor ile KİNG POWER kazandı. 

Bu muhteşem yağmurlu Ocak akşamında, maçın 2.yarısı hafızalardan silinmeyecek. Adeta yağmurla dans, belki de Rio'da samba yapar gibi bir futbol izledik. Tamamen tekniğe dayalı mücadelede, ilk faulun dakikası 33 oldu. İzleyenlerin gözlerine inanamadığı ingiliz patentli bir futbol sahadaydı.

İlk yarısı CİGORENTİNA takımı adına talihsiz geçse de, 2. Yarıda iki takımında resitali vardı. EREN YİĞİT bu akşam çok çalıştı. Bütün maçlarını topladığımız da, bu maçtaki üstün performansına yetişemez. TAYLAN ÖZGÜR ERCAN için parantez açmak gerekiyor. Futbol kökenli olmadığı halde, her çıktığı maçta skor katkısının yanında, inanılmaz temposu, muhteşem driplingleri, harika şutları ile bugün ön plana çıktı ve maçın adamı ödülünü kazanmasını bildi. GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN ise tabiri caiz ise, tek başına 3 puanı takımına hediye ederek, takımının 2024'e galibiyet ile başlamasını sağladı.

Bu muhteşem yağmurlu Ocak akşamında, maçın 2.yarısı hafızalardan silinmeyecek. Adeta yağmurla dans, belki de Rio'da samba yapar gibi bir futbol izledik.

Üst