ESİN İDMAN YURDU & CİGORENTİNA

ESİN İDMAN YURDU & CİGORENTİNA

ESİN İDMAN YURDU 8-4 CİGORENTİNA
Maç Kadrosu
HASAN BARTU ABALI FATİH İŞLER
BAHA VATANSEVER EFEHAN FİDAN
CAN TÜRKMENOĞLU EREN YİĞİT
AHMET KEREM CİVAN TUĞBERK ÖZER
EREN OVALI ÇAĞATAY EFE TATAR
YUNUS EMRE TEKİN ALP ÖZER
KUTALP ÖZARAÇ KORAY KORALTÜRK
YAVUZ ÇOLAK TANBEY ASLAN
Maçın İçinden
YUNUS EMRE TEKİN (Gol) 6'
KUTALP ÖZARAÇ (Gol) 10'
13' (Gol) EFEHAN FİDAN
YUNUS EMRE TEKİN (Gol) 18'
YUNUS EMRE TEKİN (Gol) 20'
21' (Gol) ÇAĞATAY EFE TATAR
32' (Gol) TUĞBERK ÖZER
YUNUS EMRE TEKİN (Gol) 38'
KUTALP ÖZARAÇ (Gol) 40'
EREN OVALI (Gol) 44'
47' (Gol) TUĞBERK ÖZER
KUTALP ÖZARAÇ (Gol) 54'

ESİN İDMAN YURDU & CİGORENTİNA Maç Öyküsü

KLASS LİG'de, sezonun son haftası olan 27.haftanın açılış karşılaşmasında, ESİN İDMAN YURDU & CİGORENTİNA karşı karşıya geldi. Son maçlarda oyun hâkimiyetini elinde bulunduran ve iyi sonuçlar alarak zirve yarışına ortak olan CİGORENTİNA ile, LİG'in yeni takımı ESİN İDMAN YURDU'nun maçı, soğuk havada izleyenlere sıcaklığı yaşattı. Bol pozisyonlu, tamamen centilmenlik arenasında geçen mücadelenin ilk yarısı da 2.yarısıda 4-2 sonuçlandı ve son düdük çaldığında, sistemli oyunundan kopmayan ESİN İDMAN YURDU'nun 8-4'lük galibiyeti ekranlara yansıdı. 

CİGORENTİNA takımında ALP ÖZER'in çok mücadele etmesine rağmen gol atamadığı bir maçta, gözler TAYLAN ÖZGÜR ERCAN'ı aradı. Ve TUĞBERK ÖZER ve ÇAĞATAY EFE TATAR'ın bugün kendilerini aşan harika oyununa rağmen, ESİN İDMAN YURDU'nun süper starı KUTALP ÖZARAÇ'ı durduramayınca, mağlubiyet kaçınılmaz oldu. EREN YİĞİT'in durgun kaldığı akşamda, YUNUS EMRE TEKİN'in gol show'unu izledik. ALP ÖZER ne kadar uğraşsa da, gol yollarında etkili olamaması, takımının komple kondisyon düşüklüğüne bağlandı. TANBEY ASLAN'ın 2.yarıda oyuna girmesi ile temposunu arttıran CİGORENTİNA, aynı karşılığı görünce, kısmen oyundan düşmeye başladı ve bu anlarda, ESİN İDMAN YURDU atakları akın akın kalelerine gelmeye başladı. FATİH İŞLER ne kadar çabalasa da, 8 gole engel olamadı ve takım halinde kötü bir skor alındı.

Şimdi gözler CİGORENTİNA BAŞKANI  MAZHAR CAN MURADOĞLU'nda. Takımın son maçlarda almış olduğu mağlubiyetlere nasıl bir çözüm bulacak, yada medyaya nasıl bir açıklama yapacak. 

Üst