DİVA SK (alt yapı) & NİRVANA FK

DİVA SK (alt yapı) & NİRVANA FK

DİVA SK (alt yapı) 5-1 NİRVANA FK
Maç Kadrosu
MURAT ÖN ALİ KUBİLAY KELO
EREN BECEREN YİĞİTCEM ZORLU
SUAT EGE KARACADAĞ KEREM BAŞER
ERHAN BURKE TİMURHAN CANER
KEREM ILGICIOGLU DİYAR YAĞCI
AREK ÇİÇEKOĞLU KEREM ÇALKILIÇ
METE ALP DURU İSMAİL DURAN
RAHMİ KEREM BURKE
MURAT EGE ANLAŞ
BARTU ÇANDIRLI
Maçın İçinden
KEREM ILGICIOGLU (Gol) 8'
AREK ÇİÇEKOĞLU (Gol) 14'
ERHAN BURKE (Sarı Kart) 21'
29' (Gol) İSMAİL DURAN
EREN BECEREN (Sarı Kart) 31'
35' (Sarı Kart) KEREM BAŞER
AREK ÇİÇEKOĞLU (Gol) 45'
KEREM ILGICIOGLU (Gol) 47'
SUAT EGE KARACADAĞ (Gol) 49'

DİVA SK (alt yapı) & NİRVANA FK Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 27.haftanın nezih maçlarından biri oynandı. DİVA SK (alt yapı) & NİRVANA FK mücadelesi, tam bir taktik savaşına sahne oldu. Kadrosunda köklü değişiklik yapan NİRVANA FK, maça çok iyi başladı. Ama sistem takımı DİVA SK (alt yapı) kendi oyununa devam ederek müsabakadan 5-1'lik muhteşem galibiyet ile ayrıldı.

Kalecilerin çok çalıştığı futbol akşamında, MURAT ÖN'ün galibiyeti olsa da, daha fazla şuta engel olan ALİ KUBİLAY KELO, maçın kalecisi ödülünü kazandı. Yeni kadro yapılanmasının ödülünü iyi oyun ile alan NİRVANA FK, bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı ve sistemini bozmadan oyununa devam eden DİVA SK (alt yapı) sabretti ve rakibinin oyundan düştüğü son 5 dakikaya 3 gol sığdırarak, zor maçtan farklı galip ayrıldı.

AREK ÇİÇEKOĞLU ve YİĞİT CEM ZORLU'nun muazzam futbolları ile ön plana çıktığı maçta, KEREM ÇALKILIÇ ve KEREM ILGICIOĞLU bu maçta kendilerini aştılar ve harika bir futbol resitali sundular. İki takımında neredeyse hatasız oynadığı soğuk bir futbol akşamında, İSMAİL DURAN oyunu ile göz kamaştırdı. DİVA SK (alt yapı) başkanı RAHMİ KEREM BURKE'nin yakından takip ettiği müsabakada, takımındaki kolej havasını çok beğendi. ama NİRVANA FK takımının oyununa bakınca, gelecek için umutlu ve gümbür gümbür geliyorlar açıklamaları yapıldı. Şimdi sırada play-off var.

Üst