BELDE SK & RUSH FC

BELDE SK & RUSH FC

BELDE SK 4-11 RUSH FC
Maç Kadrosu
FURKAN ACAR KEREM YILDIRIR
KAYRA İNCE OĞULCAN DAŞKIRAN
KARTAL CEM ORAL ALPEREN BALIŞLI
BATUHAN KAYACAN ENES GEDİK
YEKTA GÖRKEM ÖZER FIRAT İLTEN
EDWİN REYES OPORTA ARDA KAYA
BATU ERER EFE KARAARSLAN
ALİ AZAD GÜRKAN
Maçın İçinden
EDWİN REYES OPORTA (Gol) 11'
12' (Gol) ARDA KAYA
17' (Gol) ARDA KAYA
24' (Gol) OĞULCAN DAŞKIRAN
27' (Gol) ARDA KAYA
33' (Gol) EFE KARAARSLAN
35' (Gol) ARDA KAYA
37' (Gol) FIRAT İLTEN
BATUHAN KAYACAN (Gol) 38'
YEKTA GÖRKEM ÖZER (Gol) 40'
41' (Gol) ARDA KAYA
42' (Gol) ARDA KAYA
44' (Gol) ARDA KAYA
49' (Gol) FIRAT İLTEN
EDWİN REYES OPORTA (Gol) 50'

BELDE SK & RUSH FC Maç Öyküsü

KLASS LİG'de 27.haftanın en ilginç karşılaşması oynandı. BELDE SK & RUSH FC mücadelesinde, ilk yarı tam bir taktik savaşına sahne oldu. Ve kaliteli ayakların karşılıklı kapışmasında, kaleciler galip geldi ve ilk yarı 1-2 bitti. Ne olduysa 2.yarıda oldu ve BELDE SK oyundan düştü. RUSH FC takım oyununu bozmadı ve sahadan 4-11 gibi muhteşem bir galibiyet ile ayrıldı ve normal sezonu 5'de 5 ile kapatıp en komple takım oldular.

BELDE SK, yeni oyuncusu EDWİN REYES OPORTA'nın istekli oyunu ve attığı 2 gole rağmen, 2.bolgede pas trafiğini kontrol edemedikleri için kontrolü ellerinde tutamadılar. ARDA KAYA'nın 7 gol ile show yaptığı akşamda, FURKAN ACAR yediği 11 gole rağmen, inanılmaz refleksleri, harika kurtarışları ile maçın kalecisi olmasını bildi. BATUHAN KAYACAN yine bildiğimiz hatasız futbolunu oynasa da, yeterli desteği alamayınca, YEKTA GÖRKEM ÖZER ile birlikte asist yapacak bir forvete ulaşamadılar.

Play-off grupları öncesinde, iki takım içinde kaliteli bir prova olsa da, galibiyet serisine devam eden RUSH FC takımı, şampiyonluk yolunda rakiplerine ültimatom vermeyi başardı.

Üst