LİBİDOSPOR & TÜRKLERBİRLİĞİ SK

LİBİDOSPOR & TÜRKLERBİRLİĞİ SK

LİBİDOSPOR 6-2 TÜRKLERBİRLİĞİ SK
Maç Kadrosu
ARDA DEMİR BURHAN KIRAY KOCABAŞ
EMRE GÜZELBEYOĞLU KUZEY GÜRSOY
ARDA ERİM KARAMAN ALP KAZANASMAZ
TUNA TÜFEKÇİOĞLU DEMİR ŞEKER
BARAN GÖKTAŞ EGE TÜZÜN
AYKUT MERT EREN KEREM BAYDAR
EREN ALPAN MERT DEDE
Maçın İçinden
27' (Gol) MERT DEDE
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 28'
EMRE GÜZELBEYOĞLU (Gol) 32'
36' (Sarı Kart) MERT DEDE
41' (Sarı Kart) MERT DEDE
41' (Kırmızı Kart) MERT DEDE
41' (Kırmızı Kart) MERT DEDE
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 42'
44' (Sarı Kart) ALP KAZANASMAZ
EREN ALPAN (Gol) 45'
AYKUT MERT EREN (Gol) 47'
49' (Gol) EGE TÜZÜN
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 51'

LİBİDOSPOR & TÜRKLERBİRLİĞİ SK Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 sezonunun 27.ve son haftasında, LİBİDOSPOR & TÜRKLERBİRLİĞİ SK karşı karşıya geldi. TÜRKLERBİRLİĞİ, BURHAN KIRAY KOCABAŞ önderliğinde, eksik kadro ile sahaya çıksa da, BARAN GÖKTAŞ kaptanlığın da, rakip tanımadan yoluna devam eden LİBİDOSPOR'un mücadelesi, öyle çetin ceviz bir mücadeleye sahne oldu ki, izleyenler gözlerinin pasını sildi. İlk yarısı tam bir teknik savaşa sahne oldu ve kalecilerin de inanılmaz performansı ile 0-0 biten maçın 2.yarısında düğüm çözüldü ve goller peş peşe gelince, müsabakayı 6-2'lik skor ile LİBİDOSPOR kazanarak, playoff öncesi iyi bir prova yaptı.

TÜRKLERBİRLİĞİ SK takımında BURHAN KIRAY KOCABAŞ takımına yetmedi ve ligin en tehlikeli hücum hattına sahip olan LİBİDOSPOR karşısında daha fazla direnemedi ve son 7 dakikada yediği talihsiz 4 gol ile mağlubiyete engel olamadı. AYKUT MERT EREN, EREN ALPAN ve TUNA TÜFEKÇİOĞLU'nun show yaptığı futbol akşamında, EMRE GÜZELBEYOĞLU maçın en güzel golünü attı. MERT DEDE'nin kırmızı kart ile takımını eksik bırakmasından sonra dağılan TÜRKLERBİRLİĞİ SK, KUZEY GÜRSOY ve ALP KAZANASMAZ'ın defans blogundaki müthiş uyumuna ve çok çalışmalarına rağmen, son dakika gollerine engel olamayarak takımının mağlubiyetini yaşamak zorunda kaldılar.

Şimdi gözler play-off'ta. Güç dengeleri play-off'ta daha çok kendini gösterecek. Play-off süreci hata kabul etmez ve son dakikaya kadar kontrollü oynayan takımlar her zaman sonuca gider.

Üst