ALTAYÇEŞME FK & DİVA SK (alt yapı)

ALTAYÇEŞME FK & DİVA SK (alt yapı)

ALTAYÇEŞME FK 2-0 DİVA SK (alt yapı)
Maç Kadrosu
GÖKDENİZ YILMAZ MURAT ÖN
MESUT ANIL BALTACI YAMAN NAZLI
UĞUR ERKAN SUAT EGE KARACADAĞ
MUSTAFA YARDIMCI ERHAN BURKE
BAYBORA GÖKMEN TOSUN KEREM ILGICIOGLU
TANDOĞAN CİNER METE ALP DURU
UMUT NALBANTOĞLU AREK ÇİÇEKOĞLU
Maçın İçinden
TANDOĞAN CİNER (Gol) 15'
UMUT NALBANTOĞLU (Gol) 50'

ALTAYÇEŞME FK & DİVA SK (alt yapı) Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 PLAY-OFF A GRUBU 1.hafta müsabakasında, Güçlü ALTAYÇEŞME SK, adım adım yükselen DİVA SK (alt yapı) ile karşılaştı. Bir tarafta DEMİR GÜRKÖK gibi özel bir stardan yoksun sahaya çıkan ALTAYÇEŞME SK. Diğer tarafta RAHMİ KEREM BURKE idaresindeki DİVA SK (alt yapı). Soğuk ve yağmurlu bir futbol akşamında, karşılaşmayı izleyenler gözlerine inanamadı. KLASS LİG değil, sanki İtalya seri A mücadelesi tadında bir karşılaşmayı bizlere izlettiler. İlk yarısı tam bir taktik savaşına sahne oldu. 15.dakikada yaşanan bir karambolde TANDOĞAN CİNER tecrübesini konuşturdu ve son anda yaptığı altın dokunuş ile takımını 1-0 öne geçirdi. Kilit altına alınan AREK ÇİÇEKOĞLU'nun rahat hareket edememesi, DİVA SK (alt yapı) için bir sorun olmaya başladı. Ve ilk yarı ALTAYÇEŞME SK'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarıya hızlı başlayan deplasman takımı DİVA SK (alt yapı) oldu ve KEREM ILGICIOĞLU ve METE ALP DURUCU ile hücuma destek sağlandı. Bu anlarda AREK ÇİÇEKOĞLU toparlandı ve oyuna ağırlığını koydu. Kaleci MURAT ÖN ise bugün ekstra performans sergiledi ve takımını ayakta tuttu. Fakat biraz da tecrübe farkı ile ALTAYÇEŞME SK oyundan hiç düşmedi ve maçın tamda bitiş düdüğü çalacakken UMUT NALBANTOĞLU'nun ayağından 1 gol buldu ve play-off 1.haftada, A grubuna zorsa olsa 2-0'lık net bir skor ve 3 puan ile başladı.

Oynadığı oyun ile umut veren DİVA SK (alt yapı) eksiklerini tespit edip, 2.ve 3.maçlarda daha dikkatli olmak zorundalar.


Üst