ACIBADEM FC  & SANCAK GALACTİCOS

ACIBADEM FC & SANCAK GALACTİCOS

ACIBADEM FC 4-14 SANCAK GALACTİCOS
Maç Kadrosu
MUHAMMET EMİR AKTAR İNANÇ BORA KOCA
ALİ KUBİLAY KELO TUAN FEDERİCO URUNÇ
YAVUZ BALIMTAŞ DEMİRHAN DUMANLI
FARUK YAĞIZ ÇETİNKAYA KUZEY SÜER
AYBERK UÇAN MEHMET ESEN SİNAL
NACİ EFE SALİM ATA BALCI
FURKAN ARDA KELO GÜNAY ERDEM
Maçın İçinden
8' (Gol) MEHMET ESEN SİNAL
10' (Gol) TUAN FEDERİCO URUNÇ
14' (Gol) GÜNAY ERDEM
NACİ EFE SALİM (Gol) 15'
16' (Gol) KUZEY SÜER
17' (Gol) GÜNAY ERDEM
20' (Gol) GÜNAY ERDEM
NACİ EFE SALİM (Gol) 22'
23' (Gol) GÜNAY ERDEM
25' (Gol) TUAN FEDERİCO URUNÇ
30' (Gol) GÜNAY ERDEM
33' (Gol) ATA BALCI
YAVUZ BALIMTAŞ (Sarı Kart) 34'
39' (Gol) ATA BALCI
AYBERK UÇAN (Gol) 41'
45' (Gol) TUAN FEDERİCO URUNÇ
45' (Gol) MEHMET ESEN SİNAL
ALİ KUBİLAY KELO (Kırmızı Kart) 45'
FURKAN ARDA KELO (Sarı Kart) 45'
45' (Kırmızı Kart) KUZEY SÜER
49' (Gol) İNANÇ BORA KOCA
AYBERK UÇAN (Gol) 51'

ACIBADEM FC & SANCAK GALACTİCOS Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 PLAY-OFF C Grubu 1.hafta da, ACIBADEM FC & SANCAK GALACTİCOS karşı karşıya geldi. ALİ KUBİLAY KELO liderliğindeki ACIBADEM FC, örnek futbolcu TUAN FEDERİCO URUNÇ önderliğindeki SANCAK GALACTİCOS karşısında puan mücadelesine çıktı. İlk yarı yağmurun da etkisi ile iki takımda hızlı oynamayı tercih etti. Ve goller peş peşe gelmeye başladı. TUAN FEDERİCO URUNÇ'un güzel oyunu ile ilk yarısı 2-8 bitti. 2.yarıda iki tarafta açık oyunu tercih etti. NACİ EFE SALİM'in çabaları, FARUK YAĞIZ ÇETİNKAYA'nın her zamankinden çok koşması, AYBERK UÇAN'ın enfes gollerine rağmen, takım olarak bir türlü ayağa kalkamayan ACIBADEM FC takımı hüsrana uğradı ve sahadan 4-14'lük mağlubiyet ile ayrılıp, Play-off 1.haftayı puansız kapattı.

TUAN FEDERİCO URUNÇ'un her zamanki sade ve gösterişsiz oyunu, bu maçta 3 gol atmasını sağladı. ARDA ÇEKMEN'i çok aradıkları gözlerden kaçmadı. Maçta herşey çok iyi giderken, yine maçın aralarında sürekli rakibe sözlü tacizlerde bulunan SANCAK GALACTİCOS takımında GÜNAY ERDEM, MEHMET ESEN SİNAL, KUZEY SÜER'in bu davranışları ligimize hiç yakışmadı.

Maçın 45.dakikasında ise, FURKAN ARDA KELO'nun yapmış olduğu sert faule, KUZEY SÜER'in fiziksel tepkisi ve tartışmayı ayırmak için koşan ALİ KUBİLAY KELO'yu arkadan itip sakat kalmasına sebep olacak kadar gaddar davranan GÜNAY ERDEM, tartışmayı sürekli uzatan MEHMET ESEN SİNAL ile birlikte, tartışma içerisinde bulunan ALİ KUBİLAY KELO ve faul'u yapan FURKAN ARDA KELO, disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Ve bu davranışların uzaması durumunda, yeni sezondan itibaren KLASS LİG'e girişleri iptal edilecektir.

Üst