MONTREAL FC & VTD UNİTED

MONTREAL FC & VTD UNİTED

MONTREAL FC 3-7 VTD UNİTED
Maç Kadrosu
DOĞUKAN YİĞİT ALPER ADİL EFE ÇAĞLAR
MERT YAZLIKİÇİ KUBİLAY BAŞ
İSHAK BORA CELAL CAN AYDIN
ONUR AY BAL AHMET EGE TABAK
İSA ALPARSLAN BORA RAMAZAN FURKAN OKAY
ALİ NAJAFİ KUTAY POLAT
FURKAN ULU AHMET ÇOBAN
FARUK UZUNAL
TUNA AKKAYA
Maçın İçinden
FURKAN ULU (Gol) 3'
10' (Gol) KUBİLAY BAŞ
ONUR AY BAL (Gol) 15'
17' (Gol) RAMAZAN FURKAN OKAY
18' (Gol) KUTAY POLAT
25' (Gol) TUNA AKKAYA
29' (Gol) KUTAY POLAT
36' (Gol) KUTAY POLAT
39' (Gol) KUBİLAY BAŞ
ALİ NAJAFİ (Gol) 45'

MONTREAL FC & VTD UNİTED Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 PLAY-OFF B grubu 1.hafta mücadelesinde, MONTREAL FC & VTD UNİTED karşı karşıya geldi.nir tarafta, ligin eskilerinden İSA ALPARSLAN BORA kaptanlığında kiALİ NAJAFİ'li, FURKAN ULU'lu, MERT YAZLIKÇİÇİ'li MONTREAL FC takımı. Diğer tarafta, yeni oluşum, taze kan, çiçeği burnunda TUNA AKKAYA'lı, KUBİLAY BAŞ'lı, KUTAY POLAT'lı VTD UNİTED takımı vardı. Otoritelere göre, MONTREAL FC rahat kazanır diyenlerin oranı epey fazlayken, VTD UNİTED takımına şans veren kimse yoktu. Ama ilk düdük çaldığında, sahada beklenmedik bir oyun hâkimdi. İki takımda tam bir taktik savaşı verirken, ilk golü FURKAN ULU ile MONTREAL FC buldu. 10.dakikada gelen karşılığa, 15'de ONURAY BAL ile yanıt veren MONTREAL FC takımı, bu dakikadan sonra oyun temposunu ayarlayamadı ve 17-18 ve 25.dakikalarda yedikleri goller ile, ilk yarı sahadan 2-4'lik mağlubiyet ile ayrıldılar.

İkinci yarı daha fazla pozisyon izledik ve iki takımda futbol severlere ziyafet sundu. Ama yıldız futbolcu ALİ NAJAFİ'nin formsuzluğu gözlerden kaçmadı. Nitekim, pozisyonları cömertçe harcayan MONTREAL FC takımında, İSHAK BORA daha fazla dayanamadı ve defans bloğunda açıklar vermeye başladı. Bu açıkları iyi değerlendiren VTD UNİTED takımının forveti KUTAY POLAT 3 gol ile yıldızlaşırken, takımının 3-7 galip gelmesinde önemli bir paya sahip oldu. Ve PLAY-OFF B grubu 1.maçında takımının 3 puan ile eve dönmesini sağladı.

Bu sürpriz sonuçtan sonra, gözler 2. ve 3.hafta maçlarından çıkabilecek skorlara çevrildi. Fakat bu maçta VTD UNİTED takımının oyunu, gelecek için umut verdi.

Üst