KİNG POWER  & PAPATYA FC

KİNG POWER & PAPATYA FC

KİNG POWER 3-5 PAPATYA FC
Maç Kadrosu
MERT KAYAHAN ŞEHMUZ COŞKUN
KERİM YOĞURTÇU HÜSEYİN ULUSOY
TAYFUN ÇAĞLAYAN SERDAL ŞEN
EMİR GENÇ EMİRHAN AYDOĞAN
KUTAYCAN ÇAKMAK ALİHAN AYDOĞAN
BUĞRA DOĞAN OZAN ULUSOY
GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN EREN KELEŞ
Maçın İçinden
24' (Gol) HÜSEYİN ULUSOY
29' (Gol) OZAN ULUSOY
TAYFUN ÇAĞLAYAN (Gol) 31'
33' (Gol) OZAN ULUSOY
42' (Sarı Kart) HÜSEYİN ULUSOY
45' (Gol) EREN KELEŞ
50' (Sarı Kart) SERDAL ŞEN
52' (Gol) EREN KELEŞ
KERİM YOĞURTÇU (Gol) 53'
KUTAYCAN ÇAKMAK (Gol) 55'

KİNG POWER & PAPATYA FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 YARI FİNAL KARŞILAŞMASINDA KİNG POWER & PAPATYA FC karşı karşıya geldi. İki takımında tam kadro sahada olduğu mücadelede iki takımda futbol severlere futbol dersi verdi. Klasik yarı final aksiyonlarından ziyade, sadece ayakların çalıştığı, teknik showların sahne aldığı, görsel bir şölene tanık olduk. Canlı yayından ve tribünden izleyenlerin gözlerinin pasını silen bu fantastik futbol mücadelesinde, bulduğu pozisyonları daha net kullanmayı başaran PAPATYA FC takımı mücadeleden 3-5 galip ayrıldı ve finale adını yazdıran ilk takım oldu.

İlk yarısı 0-2 PAPATYA FC üstünlüğü ile geçen mücadelenin henüz ilk dakikalarında GÖKDENİZ ÇAĞLAYAN'ın baldırına aldığı darbe, bütün KİNG POWER takımının oyun kurgusunu etkiledi. MERT KAYAHAN'ın kalesinde devleştiği mücadelede, HÜSEYİN ULUSOY ve OZAN ULUSOY'un gollerinde yapabileceği hiç bir şey yoktu. İkinci yarı başa baş geçen mücadelede, üstün oyun sergileyen taraf KİNG POWER takımı oldu. Ama bulduğu pozisyonları iyi değerlendiren taraf PAPATYA FC oldu.

Mücadelenin son 10 dakikasına 1-3 PAPATYA FC önde girdi. KİNG POWER ise sağlı sollu saldırmaya devam ediyordu. KERİM YOĞURTÇU'nun harika performans sergilediği ve 1 gol katkısı verdiği mükemmel mücadelede, TAYFUN ÇAĞLAYAN kendisini aştı ve takımını son dakikaya kadar ayakta tuttu. EREN KELEŞ'in fırsatçılığını konuşturduğu maçta attığı 2 gol, takımına finali getirdi. SERDAL ŞEN'in defans blogundaki müthiş oyunu, takımına güven aşılarken, EMİRHAN AYDOĞAN'ın garanti oyunu PAPATYA FC takımına rahatlık kattı.

KUTAY CAN ÇAKMAK'ın etkili oyununu 1 gol ile süslediği maçta, sahada en net ayakta kalan MERT KAYAHAN oldu. İki takımında yüzde 50, yüzde 50 oynadığı mücadelenin son düdüğü çaldığında, 3-5'lik PAPATYA FC üstünlüğü vardı ve müthiş finalde yerini ayırttı.

Üst