RUSH FC & ESİN İDMAN YURDU

RUSH FC & ESİN İDMAN YURDU

RUSH FC 6-3 ESİN İDMAN YURDU
Maç Kadrosu
KEREM YILDIRIR ÇAĞAN GÜNEŞ
ALPEREN BALIŞLI AHMET KEREM CİVAN
OĞULCAN DAŞKIRAN BAHA VATANSEVER
EFE KARAARSLAN CAN TÜRKMENOĞLU
FIRAT İLTEN YUNUS EMRE TEKİN
ALİ AZAD GÜRKAN EREN OVALI
ARDA KAYA KUTALP ÖZARAÇ
Maçın İçinden
3' (Gol) YUNUS EMRE TEKİN
ALİ AZAD GÜRKAN (Gol) 20'
ALİ AZAD GÜRKAN (Gol) 22'
30' (Gol) BAHA VATANSEVER
ARDA KAYA (Gol) 31'
ARDA KAYA (Gol) 33'
37' (Gol) AHMET KEREM CİVAN
ARDA KAYA (Gol) 46'
FIRAT İLTEN (Gol) 47'
FIRAT İLTEN (Sarı Kart) 75'

RUSH FC & ESİN İDMAN YURDU Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023 YARI FİNAL karşılaşmasında RUSH FC & ESİN İDMAN YURDU karşı karşıya geldi. İki takımda sahaya klasik kadrosu ile sahaya çıktı. İlk düdük çaldığında iki takımda çok istekli giriş yaptı. Henüz 3.dakikada YUNUS EMRE TEKİN'in ayağından bulduğu gol ile ESİN İDMAN YURDU 0-1 öne geçti. Ama 5.dakikada kaptan KUTALP ÖZARAÇ'ın talihsiz sakatlığı sebebi ile müsabakanın kalanında bir kişi eksik oynadılar. İlk yarının bitimine 5 dakika varken kafa kafaya giden oyunda, ne olduysa 2 dakikada oldu ve RUSH FC oyuna ağırlığını koydu ve ALİ AZAD GÜRKAN'ın ayağından bulduğu 2 gol ile ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

İkinci yarı başladığında iki takımda oyundan düşmeden sistemli oynamaya devam etti. ESİN İDMAN YURDU, BAHA VATANSEVER'in ayağından bulduğu gol ile durumu 2-2'ye getirse de, RUSH FC takımında ARDA KAYA peş peşe attığı 2 gol ile durumu 4-2'ye getirdi ama AHMET KEREM CİVAN'ın golü ile skor 4-3 oldu ve iki takımda oyundan düşmeden devam etti. Bitime 4 dakikada kala vites yükselten RUSH FC takımı, ARDA KAYA ve FIRAT İLTEN'in ayağından bulduğu 2 gol ile skoru 6-3 yaparak, sahadan final bileti ile ayrıldı.

KURALP ÖZARAÇ'ın sakatlığına rağmen 2 kişilik oynayan ÇAĞAN GÜNEŞ mağlubiyeti engelleyemedi. Ama maçın adamı seçilmeyi başardı. Şimdi gözler PAPATYA FC &RUSH FC finalinde 

Üst