CAGE FC & RUSH FC

CAGE FC & RUSH FC

CAGE FC 7-10 RUSH FC
Maç Kadrosu
AHMET CEYHUN KAYADELEN KEREM YILDIRIR
FUAT SANCAR YİĞİT ALTINDİŞ
ABDULLAH TAHA HANEDAR TAHA KURT
DENİZ SEFER EFE KARAARSLAN
EFE OLKAN FIRAT İLTEN
İBRAHİM ENES HANEDAR ALİ AZAD GÜRKAN
ENESCAN AK ARDA KAYA
YASİN GÜNGÖR
Maçın İçinden
2' (Gol) EFE KARAARSLAN
4' (Gol) ARDA KAYA
17' (Gol) ARDA KAYA
ENESCAN AK (Gol) 18'
22' (Gol) EFE KARAARSLAN
ENESCAN AK (Gol) 24'
DENİZ SEFER (Sarı Kart) 26'
27' (Gol) FIRAT İLTEN
28' (Gol) ARDA KAYA
31' (Gol) ALİ AZAD GÜRKAN
ENESCAN AK (Gol) 36'
38' (Gol) ARDA KAYA
FUAT SANCAR (Gol) 41'
İBRAHİM ENES HANEDAR (Gol) 43'
51' (Gol) FIRAT İLTEN
52' (Gol) FIRAT İLTEN
EFE OLKAN (Gol) 53'
EFE OLKAN (Gol) 55'

CAGE FC & RUSH FC Maç Öyküsü

KLASS SÜPER LİG 2023-24 sezonu 3.hafta mücadelesinde, ligin yeni takımı CAGE FC ile geçen sezonun finalisti ve bir çok bireysel ödülün sahibi RUSH FC karşı karşıya geldi. DENİZ SEFER kaptanlığındaki CAGE FC, lige moralli bir giriş yapmak isterken, geçen senenin finalisti RUSH FC ise, yeni sezona fırtına bir giriş yapmak için sahaya çıktı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan müsabada, RUSH FC 2 ve 4. dakikalarda bulduğu erken goller ile CAGE FC'yi şaşkına çevirdi. Hemen toparlanıp oyuna ortak olan CAGE FC takımında ENES CAN AK ileride kurduğu baskı ile takımını ayakta tutarken, geriden kendisini besleyen EFE OLKAN'da orta alanın yükünü çekmeye çalışıyordu. Fakat ALİ AZAD GÜRKAN ve ARDA KAYA ikilisi ile hücuma ağırlığını koyan RUSH FC, sahte 9 numara EFE KARAARSLAN ile goller buldu ve mücadelenin ilk yarısı 2-4'lük RUSH FC üstünlüğü ile geçti.

İkinci yarıda, aynı diziliş ile devam eden iki takımda, pas ağırlıklı oyuna döndü ve kontra ataklar ile gol aramaya başladı. Milli kaleci KEREM YILDIRIR'ın gününde olmasına rağmen kolay gol yemesi, AHMET CEYHUN KAYADELEN'in sağlam reflekslerine rağmen defans bloğunun açık vermesi ile basit gol yemesi oyunun bol gollü olmasına ve seyir zevki vermesine sebep oldu. İkinci yarıda gol yollarında iki takımda çok etkili olurken, Bulduğu pozisyonları daha rahat gole çeviren taraf RUSH FC oldu. RUSH FC takımının yeni transferi TAHA KURT henüz ilk maçında kanat beki olarak harikalar yarattı. Takımını ayakta tutan ve kritik hamleler ile defansı rahatlatıp, attığı ince paslar ile takımının rahat gol pozisyonu bulmasını sağladı. FUAT SANCAR ve TAHA HANEDAR'ın defans bloğunda çok sık kademe hatası yapması, sezonun ilk maçı olması sebebi ile çok sorun olmadı. Çünkü; ilk maçta yapılan hatalar, ilerisi için alınacak önlemlerin öğrenilmesini sağladı. DENİZ SEFER ve ENES HANEDAR'ın orta alanda pas trafiği oluşturup, ileride ENES CAN AK'ı pozisyona sokması, harika bir taktik anlayışı olsa da, erken yenilen goller sebebi ile skora ortak olmaya yetmedi ve sahadan ilk maçta hazin bir mağlubiyet ile ayrılmalarına sebep oldu. 

FIRAT İLTEN'in gününde olması ve skora 3 gol ile katkı vermesi görülmeye değerdi. Geçen senenin gol kralı ARDA KAYA bugünde attığı 4 gol ile maçın adamı ödülünün sahibi olurken, Maçın kalecisi, ülkemizin gururu KEREM YILDIRIR oldu. Maçın golünü ise sürpriz bir isim olan EFE KARAARSLAN  aldı. Son düdük çaldığında, Tabelada 7-10'luk RUSH FC galibiyeti vardı. Ve sezona 3 puan ile merhaba dediler. CAGE FC ise ilk maçından aldığı mağlubiyet ile sezona puansız girse de, oynadığı oyun ile gelecek için umut verdi.

Üst