ESİN İDMAN YURDU & KARA AMBAR TOPÇULARI

ESİN İDMAN YURDU & KARA AMBAR TOPÇULARI

ESİN İDMAN YURDU 3-2 KARA AMBAR TOPÇULARI
Maç Kadrosu
ÇAĞAN GÜNEŞ BARAN AYDIN
BAHA VATANSEVER MURAT ATA ALTINSU
CAN TÜRKMENOĞLU AHMET YİĞİT YILMAZ
AHMET KEREM CİVAN KEMAL ÖZEN
YUNUS EMRE TEKİN GÜN ÇIRPICIOĞLU
EREN OVALI CAN BORA KUMAŞOĞLU
KUTALP ÖZARAÇ DOĞANKAN TOPRAK
Maçın İçinden
7' (Gol) KEMAL ÖZEN
KUTALP ÖZARAÇ (Gol) 20'
31' (Gol) GÜN ÇIRPICIOĞLU
KUTALP ÖZARAÇ (Gol) 48'
AHMET KEREM CİVAN (Gol) 50'

ESİN İDMAN YURDU & KARA AMBAR TOPÇULARI Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonunun 3.haftasının kapanış müsabakası, tam bir futbol resitaline döndü. Ligin güçlü takımlarında, geçen senenin yarı finalisti ESİN İDMAN YURDU ile ligin yeni takımı KARA AMBAR TOPÇULARI'nı karşı karşıya getiren mücadele, Türkiye'nin sıra dışı hakemi VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın düdüğü ile başladı. KUTALP ÖZARAÇ önderliğinde klasik kadrosu ile sahadaki yerini alan ESİN İDMAN YURDU, her maç olduğu gibi bu akşamda hızlı başladı. Ama karşılarında ligin yeni takımı, tabiri caizse kapalı kutusu, KEMAL ÖZEN önderliğinde KARA AMBAR TOPÇULARI vardı. İki takımda birbirinin oyununu bilmedikleri için ilk dakikalar birbirlerini tartmak ile geçse de, KARA AMBAR TOPÇULARI bir fırsatını bulup, 7.dakikada kaptan KEMAL ÖZEN'in ayağından harika bir gol buldu. İlk yarının sonlarına kadar 0-1 devam eden mücadelede, ESİN İDMAN YURDU kaptanı KUTALP ÖZARAÇ, bende buradayım dercesine fileleri havalandırdı ve durumu 1-1'e getiren golü tabelaya yazdırdı. AHMET KEREM CİVAN, BAHA VATANSEVER ve CAN TÜRKMENOĞLU iş birliği ile, defans bloğu öyle sağlam bir oyun sergiledi ki, tribünde maçı izleyenler, KARA AMBAR TOPÇULARI takımının hücum gücü olan GÜN ÇIRPICIOĞLU ve DOĞANKAN TOPRAK'ı tebrik ederken, ESİN İDMAN YURDU takımının defans bloğundaki savaşan askerleri ayakta alkışladı. Muazzam bir futbol savaşına sahne olan ilk yarı bittiğinde, iki takımın bütün oyuncuları da terlemişti. 

1-1 biten ilk yarının sonunda, ikinci yarı daha da hareketlendi. Bir tarafta, haftayı 3 puan ile kapatmak isteyen ESİN İDMAN YURDU, diğer tarafta ise lige galibiyet ile merhaba demek isteyen KARA AMBAR TOPÇULARI vardı. EREN OVALI ve YUNUS EMRE TEKİN hız kesmeden hücum ederken, MURAT ATA ALTINSU ve AHMET YİĞİT YILMAZ'ın kurduğu çin seddini geçmek kolay olmadı. ESİN İDMAN YURDU'nun hücumda kaptırdığı topları CAN BORA KUMAŞOĞLU aracılığı ile kontra atağa çeviren KARA AMBAR TOPÇULARI, 31.dakikada GÜN ÇIKIŞOĞLU'nun muhteşem golü ile 1-2 öne geçti ve mücadeleyi de bu skoru korumak üzerine dengelemeye başladılar. Buldukları ataklar, ÇAĞAN GÜNEŞ'in kalede devleşmesi ile sonlanınca, kalelerinde pozisyon görmeye başladılar. Kısacası, top bir o kalede, bir bu kalede gitti geldi ve iki takımında hiç bir oyuncusu kötü oynamadı. 

Futbol hata kabul etmez. KARA AMBAR TOPÇULARI da son dakikalara girilirken 1-2'in verdiği avantaj ile biraz geriye yaslanırken olanlar oldu. 48.dakikada KUTALP ÖZARAÇ'ın penaltı golü ile skor dengelenirken, daha ne olduğunu bile anlayamadan, 50.dakikada AHMET KEREM CİVAN'ın ayağından gelen son dakika golü ile bir anda 3-2 geriye düştüler. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın verdiği 4 dakikalık uzatma süresi de yeterli olmayınca, muhteşem oyuna rağmen sahadan 3-2'lik mağlubiyet ile ayrılan KARA AMBAR TOPÇULARI, ligdeki ilk maçın verdiği heyecan ile evine puansız dönmek zorunda kaldı. KEMAL ÖZEN'in takımı, bu oyununu devam ettirirse, gelecek haftalarda puanları 3'er 3'er toplayacaktır. ESİN İDMAN YURDU ise, geçen hafta LİBİDOSPOR karşısında düştüğü rehavet sebebi ile 2-1 önde götürdüğü maçı son dakikalarda kaybetmişti. O maçtan ders almış olacaklar ki, bu maçta işler tersine döndü ve sabrın sonu 3 puan oldu.

Üst