LİBİDOSPOR & SINAVLI FC

LİBİDOSPOR & SINAVLI FC

LİBİDOSPOR 8-6 SINAVLI FC
Maç Kadrosu
ARDA DEMİR İNANÇ GÖKÇE
EREN YILMAZ ÇAĞLAR YİĞİT
SEAN ATİK BERAT TUNA OKUMUŞ
EMRE GÜZELBEYOĞLU ALPEREN ÇALIŞKAN
BARAN GÖKTAŞ MUSTAFA EREN YILDIZ
İSMET ALP MİHMANLI ONUR CAN ÇEVİK
EREN ALPAN DOĞUKAN ERGÜL
Maçın İçinden
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 4'
EREN ALPAN (Gol) 15'
17' (Gol) ONUR CAN ÇEVİK
EREN ALPAN (Gol) 25'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 28'
SEAN ATİK (Gol) 34'
ARDA DEMİR (Sarı Kart) 35'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 37'
40' (Gol) DOĞUKAN ERGÜL
EREN ALPAN (Gol) 42'
43' (Gol) ONUR CAN ÇEVİK
SEAN ATİK (Gol) 45'
46' (Gol) ONUR CAN ÇEVİK
50' (Gol) DOĞUKAN ERGÜL
52' (Gol) DOĞUKAN ERGÜL

LİBİDOSPOR & SINAVLI FC Maç Öyküsü

KLASS KONFERANS LİGİ 2023-24 sezonu 4.hafta açılış müsabakasında, güçlü LİBİDOSPOR ile ligin yeni takımlarından SINAVLI FC karşı karşıya geldi. Lige galibiyet ile başlayan SINAVLI FC takımı, eksik kadro ile çıktığı mücadeleden puan almaya istiyordu. Ama karşılarında, ligin sistemli takımlarından LİBİDOSPOR vardı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile mücadele başladı. Kaptan BARAN GÖKTAŞ'ın sürpriz golü ile başlayan mücadelede, ONUR CAN ÇEVİK'in muhteşem golü ile hareketlendi ama ilk yarıda son sözü ligin karizmatik golcüsü EREN ALPAN söyledi ve soyunma odasına 3-1'lik üstünlük ile gittiler.

İkinci yarı, yine kaptan BARAN GÖKTAŞ'ın şok golü ile başladı. Ardından EREN ALPAN ve DOĞUKAN ERGÜL rekabeti başladı. EREN ALPAN bildiğimiz muazzam futbolunu sergilerken, DOĞUKAN ERGÜL ise bu sahnede bende varım dercesine, tribünleri ayağa kaldıran bir oyun ortaya koyuyordu. Fakat tek eksiği, pas zamanlaması ve takım arkadaşları ile göz teması. Aldığı topları tek başına kullanmak istemesi takımın başına dertler açabildiği gibi, muhteşem gole de dönüşebiliyor. ONUR CAN ÇEVİK'de bu resitale ortak olurken, onu durdurma görevi bu akşam EMRE GÜZELBEYOĞLU'na kaldı. EREN YILMAZ'a bu akşam defans blogunda çok iş düştü ve inanılmaz performans sergilese de bir yerden sonra oda pes etti ve SINAVLI FC golleri peş peşe gelmeye başladı. Neyse ki LİBİDOSPOR'un başında kaptan BARAN GÖKTAŞ vardı ve takımını sahada çok iyi yönetti.

İNANÇ GÖKÇE'nin iyi performansı, SINAVLI FC takımının fark etmesini önlerken, süre yetmiş olsaydı, az daha LİBİDOSPOR'u yenebilecek hale geleceklerdi. ÇAĞLAR YİĞİT çok çalıştı. ALPEREN ÇALIŞKAN ve MUSTAFA EREN YILDIZ hep oyunun içinde oldular. BERAT TUNA OKUMUŞ duvar gibi rakibe direndi. Fakat karşılarında nede olsa LİBİDOSPOR vardı. SEAN ATİK uzun zaman sonra formasına kavuşmuş olsa da, bugün iki gol atarak, galibiyette pay sahibi olurken, İSMET ALP MİHMANLI ilk maçında göz doldurdular. İki takımında mükemmel mücadele sergilediği mücadelede, LİBİDOSPOR tabiri caizse tek kale oynamasına rağmen, SINAVLI FC ayakta kalmayı başardı ama süre puan almaları için yeterli olmadı. 3 eksik ile sahaya çıkınca, eksikler de kendini belli etti. Şimdi gözler 5.haftaya çevrilmiş durumda.

Üst