CAGE FC & ATLETİCO ERGUVAN

CAGE FC & ATLETİCO ERGUVAN

CAGE FC 0-3 ATLETİCO ERGUVAN
Maç Kadrosu
AHMET CEYHUN KAYADELEN UMUT MOLLAOĞLU
DENİZ SEFER OĞUZ BUDAK
CEYHUN KESİM YİĞİT KAZANCI
FUAT SANCAR DERİN GERÇEK
BURAK DEMİRCİOĞLU CAN BAŞTAKAR
İBRAHİM ENES HANEDAR DENİZ ÖZBULDU
ENESCAN AK UTKU KAAN ULAŞ
Maçın İçinden
22' (Gol) UTKU KAAN ULAŞ
30' (Gol) DENİZ ÖZBULDU
ENESCAN AK (Sarı Kart) 32'
34' (Gol) UTKU KAAN ULAŞ
35' (Sarı Kart) YİĞİT KAZANCI

CAGE FC & ATLETİCO ERGUVAN Maç Öyküsü

KLASS SÜPER LİG 2023-24 SEZONU 4.hafta mücadelesinde, CAGE FC & ATLETİCO ERGUVAN karşı karşıya geldi. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile birlikte muhteşem tempoda başlayan mücadele, tabiri caizse kıran kırana geçti. Centilmenliğin her zaman olduğu gibi üst seviyede olduğu mücadelede, tempo o kadar yüksekti ki, bir an olsun durmayan maç, sadece yerde kalan futbolcular için durdu. Tribünler hop oturup hop kalktı. İki takımda inanılmaz bir teknik taktik savaşı içine girdi. İlk yarının son anlarında UTKU KAAN ULAŞ'ın harika golü ile soyunma odasına 0-1 galip giden takım ATLETİCO ERGUVAN oldu. Ama CAGE FC takımı pozisyon zenginliğini elinde tutsa da, gol yollarında etkili olamayınca, geri düşmekten kurtulamadı.

İkinci yarı başladığında, Kaptan DENİZ SEFER biraz daha sorumluluk alarak takımı önde baskı yaparak başlattı. Bu karar doğru gibi görünse de, ATLETİCO ERGUVAN karşısında bir hata oldu. Çünkü; CAN BAŞTAKAR önderliğindeki takım, ileri çıkışlarda kalabalık olurken, geri dönüşlerde DENİZ ÖZBULDU, DERİN GERÇEK, YİĞİT KAZANCI ve OĞUZ BUDAK ile bir anda kapalı defans moduna dönüyorlar. Karambolerden çıkarttıkları toplar ile uzun oynayıp, ligin teknik forveti UTKU KAAN ULAŞ ile gol yollarında etkili oluyorlar. Bu etkiyi de kanat akınlarını yönlendiren CAN BAŞTAKAR aracılığı ile yapıyorlar. Ve sistem CAGE FC takımı adına daha ilk dakikalarda işe yaramamış olacak ki, önce DENİZ ÖZBULDU frikikten durumu 0-2 yaptı. Ardından 34.dakikada UTKU KAAN ULAŞ, kendisinin 2. takımının 3.golünu atarak takımını rahatlattı.

Bu dakikadan sonra, CAGE FC daha da organize oldu ve kanat akınları ile rakip kaleyi yoklamaya başladı. Ama bu esnada devreye UMUT MOLLAOĞLU girdi ve yaptığı kritik kurtarışlar ile takımının en zor anında ayakta kalmayı başardı. ENESCAN AK'ın çok efor sarf etmesine rağmen gol bulamaması şaşkınlık ile izlenirken, FUAT SANCAR geçen haftaya göre bu maçta 3 kat daha fazla efor sarf etti. Ama ATLETİCO ERGUVAN karşısında oda skora etki edecek hamleleri yapamadı. Kaleci AHMET CEYLAN KAYADELEN'in muhteşem oyununa rağmen, takımının yenilmesi en çok da kendisini üzdü. Son 15 dakikayı sakat oynadığı halde harika işler başardı. İki takımında eşit oynadığı, fakat skoru bulan ATLETİCO ERGUVAN'ın kazandığı bir mücadele oldu. İzleyenlerinde oyları ile haftanın en güzel müsabakası ödülünün de sahibi oldular. CAGE FC, 2 maçtır oynadığı muhteşem futbola rağmen henüz puan ile tanışmamış olması kimseyi üzmedi. Çünkü: herkes biliyor ki, çok iyi futbol oynuyorlar ve karşılığını yakın zamanda alacaklar. ŞİMDİ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ, tabirini kullanarak, 5.haftaya hazırlanmaya başladılar.

Üst