ÖRNEK CİTY & KARA AMBAR TOPÇULARI

ÖRNEK CİTY & KARA AMBAR TOPÇULARI

ÖRNEK CİTY 7-19 KARA AMBAR TOPÇULARI
Maç Kadrosu
MAZLUM SİNCİ BARAN AYDIN
EFE KAŞIKÇI ALPEREN AKKAYA
ARDA MURAT KARAKAŞ MURAT ATA ALTINSU
ÇINAR FINDIKLI AHMET YİĞİT YILMAZ
POYRAZ TÜRKER KEMAL ÖZEN
FATİH İŞLER GÜN ÇIRPICIOĞLU
İSMAİL ALBAYRAK DOĞANKAN TOPRAK
Maçın İçinden
1' (Gol) GÜN ÇIRPICIOĞLU
2' (Sarı Kart) BARAN AYDIN
5' (Gol) DOĞANKAN TOPRAK
9' (Gol) DOĞANKAN TOPRAK
23' (Sarı Kart) ALPEREN AKKAYA
FATİH İŞLER (Gol) 25'
29' (Gol) GÜN ÇIRPICIOĞLU
31' (Gol) GÜN ÇIRPICIOĞLU
FATİH İŞLER (Gol) 33'
35' (Gol) AHMET YİĞİT YILMAZ
37' (Gol) DOĞANKAN TOPRAK
FATİH İŞLER (Gol) 38'
40' (Gol) GÜN ÇIRPICIOĞLU
POYRAZ TÜRKER (Gol) 42'
45' (Gol) GÜN ÇIRPICIOĞLU
46' (Gol) AHMET YİĞİT YILMAZ
47' (Gol) DOĞANKAN TOPRAK
50' (Gol) DOĞANKAN TOPRAK
53' (Gol) MURAT ATA ALTINSU
İSMAİL ALBAYRAK (Sarı Kart) 54'
56' (Gol) DOĞANKAN TOPRAK
ÇINAR FINDIKLI (Gol) 58'
60' (Gol) MURAT ATA ALTINSU
61' (Gol) GÜN ÇIRPICIOĞLU
ARDA MURAT KARAKAŞ (Gol) 65'
POYRAZ TÜRKER (Gol) 67'
68' (Gol) BARAN AYDIN
71' (Gol) DOĞANKAN TOPRAK
72' (Gol) AHMET YİĞİT YILMAZ

ÖRNEK CİTY & KARA AMBAR TOPÇULARI Maç Öyküsü

KLASS KONFERANS LİGİ 5.hafta mücadelesinde ÖRNEK CİTY FK & KARA AMBAR TOPCULARI karşı karşıya geldi. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelenin henüz 2.dakikasında gördüğü sarı kart ile KLASS LİG tarihinin en erken kartını gören kaliteli eldiven BARAN AYDIN, maçın geri kalanında harika bir performans sergileyerek, maçın kalecisi ödülünün sahibi oldu. Maçın henüz 1, 5 ve 9.dakikalarinda buldukları goller ile maça 0-3 önde başlayan KARA AMBAR TOPÇULARI, oyun üstünlüğünü de elinde tutmasına rağmen, ilk yarının kalan dakikalarında başka gol bulamadı. ÖRNEK CİTY FK ise, ilk yarının son dakikasında FATİH İŞLER'in ayağından bulduğu harika gol ile biz daha bitmedik der gibi takımını oyuna ortak etti. İlk yarıda son düdük çaldığında, tabelada 1-3'lük bir skor vardı.

İkinci yarıda ise, beklenmedik bir şey oldu ve KLASS LİG tarihinin en gollü ikinci yarısı oldu. Ve mücadelenin ikinci yarısında tam 22 gol oldu. GÜN ÇIRPICIOĞLU öyle bir performans sergiledi ki, maçın hakemi bile onu izlemekten maça konsantre olmakta güçlük çekti. KEMAL ÖZEN'in bu maçtaki düşük performansını, AHMET YİĞİT YILMAZ (red kit) tamamladı ve maçta 3 gol atarak lige bomba gibi devam edeceğinin sinyallerini verdi. DOĞANKAN TOPRAK ise, ağır oyununa rağmen 7 gol atarak yıldızlaştı ama yine GÜN ÇIRPICIOĞLU'nun fantastik oyununun gölgesinde kalarak ödül alamadı. MURAT ATA ALTINSU 6 numara pozisyonunda oynamasına rağmen hem 2 gol attı, hemde takımı geride çok iyi savundu. ÖRNEK CİTY FK takımında ise FATİH İŞLER'e bir parantez açmak gerekiyor. Sahada olduğu her anın tadını çıkartıyor. Koşuyor, koşturuyor, gol atıyor, attırıyor, pivot santrafor edası ile sırtı kaleye dönük oynuyor ve rakibi oyundan düşürüyor. İSMAİL ALBAYRAK iyi bir sol ayağa sahip ama eğitilmesi gereken bir cevher. Kendisini futbola verse, iyi işler başarabilir. POYRAZ TÜRKER ise, ÖRNEK CİTY FK için bir şans. Teknik kapasitesi yüksek, attığı goller fantastik. Rakibi ekarte ederken zorluk çekmiyor. Defans bloğunda EFE KAŞIKÇI var ise takımınız güvende oluyor. Çünkü, kademe anlayışı çok profesyonel. Bu özelliklere rağmen, takımın tabiri caizse toplama gibi görünmesi, GÜN ÇIRPICIOĞLU gibi bir yeteneğin ekmeğine yağ sürüyor. Aman ekmeği DOĞANKAN TOPRAK görmesin. Hepsini yer ve sahada daha az koşar. Ama bu adamın gol atmak için koşmaya ihtiyacı yok. MARİO JARDEL gibi. Fakat sahada karizmatik olabilmek için, KEMAL ÖZEN gibi olmak gerekiyor.

Ve bütün bu güzelliklerin sonunda, 75.dakikada son düdük çaldığında, tabelada tarihi bir skor vardı. 7-19'luk skor, tersten okunduğunda, 19-07 oluyor. KARA AMBAR TOPÇULARI bu galibiyet ile hanesine 3 puan yazdırırken, ÖRNEK CİTY FK sıfır puanda kalarak taraftarını üzdü.

Üst