BLACKBURN ROVERS FC & MİSYONER FC

BLACKBURN ROVERS FC & MİSYONER FC

BLACKBURN ROVERS FC 2-2 MİSYONER FC
Maç Kadrosu
ÇAĞDAŞ ERAY ÇAĞLAYAN İNANÇ GÖKÇE
AHMET CAN GÜDEN ÖMER POYRAZ TOKATLI
DENNİS TOPRAK MERT GÜRARDA
SUAT CAN YURDUM DORUK PENBEKLİOĞLU
HASAN HÜSEYİN ÜNVER ÇAĞAN YÜCELEN
LEVENT ORHAN BATU ÖZKUL
ÇAĞATAY BERKE ÇAĞLAYAN EMİR LAP
Maçın İçinden
29' (Gol) EMİR LAP
HASAN HÜSEYİN ÜNVER (Gol) 35'
ÇAĞATAY BERKE ÇAĞLAYAN (Gol) 39'
44' (Gol) DORUK PENBEKLİOĞLU

BLACKBURN ROVERS FC & MİSYONER FC Maç Öyküsü

KLASS SÜPER LİG'in 4.haftasında, BLACKBURN ROVERS FC & MİSYONER FC karşı karşıya geldi. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele, kalecilerin savaşına dönüştü. Bir tarafta ÇAĞDAŞ ERAY ÇAĞLAYAN, diğer tarafta profesyonel kaleci İNANÇ GÖKÇE. İki takımında hücum gücü yüksek olmasına rağmen, oyun daha çok orta alanda taktik savaşı şeklinde geçti. ÇAĞAN YÜCELEN ve BATU ÖZKUL'un orta alanda inanılmaz efor sarf ederek hem geriden top çıkartıp, hemde ileriye taşımaları görülmeye değerdi. Ama aynı şekilde, BLACKBURN ROVERS FC takımı da AHMET CAN GÜDEN ve DENNİS TOPRAK aracılığı ile ikinci bölgeye top taşıdılar. İlk yarı o kadar çok pozisyon oldu ki, iki kalecinin performansı parmak ısırtırken, daha fala pozisyona sahip olan takım LEVENT ORHAN önderliğindeki BLACKBURN ROVERS FC oldu. Ama karşılarında, 2.ve 3.ligin kalecisi İNANÇ GÖKÇE vardı. Defans bloğunda ÖMER POYRAZ TOKATLI ve MERT GÜRARDA'yı yönlendirmesi ve oyunu arkadan okuyup takıma güven vermesi fantastik bir oyun ortaya çıkarttı. İlk yarının son düdüğü çaldığında, tabelada 0-0'lık görüntü vardı.

İkinci yarı başladığında, EMİR LAP ve DORUK PENBEKLİOĞLU ile daha fazla hücum varyasyonu deneyen MİSYONER FC takımı, bunun karşılığını kısa sürede almayı başardı ve fizik gücü ve teknik kapasitesi yüksek BLACKBURN ROVERS FC karşısında 28.dakikada öne geçiren golü kaydettiler. Kısa sürede toparlanan BLACKBURN ROVERS FC, HASAN HÜSEYİN ÜNVER ve ÇAĞATAY BERKE ÇAĞLAYAN ile sağlı sollu saldırmaya başladı. Ama bu esnada, MERT GÜRARDA daha fazla sorumluluk aldı ve yanına DORUK PENBEKLİOĞLU ve ÖMER POYRAZ TOKATLI'yı da alıp direnmeye başladı. Ama HASAN HÜSEYİN ÜNVER bir yolunu bulup, maçın adamı olan İNANÇ GÖKÇE'yi gafil avladı ve 1-1'lik beraberliği yakaladı. Ama henüz duracak gibi değillerdi. DENNİS TOPRAK'ın kanat bindirmeleri sonuç verdi ve BLACKBURN ROVERS FC sol çaprazdan frikik kazandı. Topun başına geçen ÇAĞATAY BERKE ÇAĞLAYAN öyle güzel bir dokunuş yaptı ki, İNANÇ GÖKÇE gibi bir kaleciyi frikikten avlayarak takımına skor üstünlüğünü getirdi. Sisteminden ödün vermeyen MİSYONER FC ise, DORUK PENBEKLİOĞLU ve EMİR LAP'dan ileride daha fazla faydalanmak istiyordu ve kalecinin talimatı ile daha fazla ileriye çıktılar ve ÖMER POYRAZ TOKATLI'nın uzun topları ile pozisyon zenginliği yaşamaya başladılar. 

44.dakikada, sahanın en iyi kanat beki ve en yakışıklı futbolcusu DORUK PENBEKLİOĞLU, kullanılan uzun topu iyi kontrol edip, ÇAĞDAŞ ERAY ÇAĞLAYAN'ı avlamayı başardı ve ben bitti demeden bitmez diyerek takımını oyuna ortak etti. EMİR LAP'ın kondisyon eksikliği bu maçta kendisini fazlası ile belli etse de, ÖMER POYRAZ TOKATLI'nın kendisini geliştirmiş olarak lige katılması umut verdi. BLACKBURN ROVERS FC 'de ise LEVENT ORHAN'ın iki kişi tarafından savunulması sebebi ile etkisiz kalması, diğer arkadaşlarının boşta kalması ve pozisyon bulmasını sağladı. SUAT CAN YURDUM'un 6 numara pozisyonunda oynaması, bu akşam takımını ipten aldı. Çünkü: BATU ÖZKUL gibi teknik futbolcuyu durdurmak için SUAT CAN YURDUM dan başkası olamazdı. Mücadelenin son düdüğü çaldığında, tabelada 2-2'lik skor, saha kenarında ise sarmaş dolaş iki takımın güzel görüntüsü vardı. DORUK PENBEKLİOĞLU attığı gol ile maçın golü ödülünü kazandı. İNANÇ GÖKÇE ise gösterdiği olağan üstü performans ile, hem takımının farklı yenilmesini önledi. Hemde maçın kalecisi, hemde maçın adamı ödülünü aldı.

Üst