LİBİDOSPOR & BLACKBURN ROVERS FC

LİBİDOSPOR & BLACKBURN ROVERS FC

LİBİDOSPOR 12-4 BLACKBURN ROVERS FC
Maç Kadrosu
FATİH İŞLER CEMRE MEHMET KÜPELİ
ARDA ERİM KARAMAN AHMET CAN GÜDEN
EREN YILMAZ LEVENT ORHAN
TUNA TÜFEKÇİOĞLU SUAT CAN YURDUM
BARAN GÖKTAŞ MEHMET EMİR KARAKOCA
AYKUT MERT EREN ÇAĞATAY BERKE ÇAĞLAYAN
EREN ALPAN HASAN HÜSEYİN ÜNVER
HAKAN ŞİMŞEK
Maçın İçinden
BARAN GÖKTAŞ (Sarı Kart) 4'
4' (Sarı Kart) AHMET CAN GÜDEN
4' (Sarı Kart) SUAT CAN YURDUM
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 5'
6' (Gol) ÇAĞATAY BERKE ÇAĞLAYAN
AYKUT MERT EREN (Gol) 8'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 10'
EREN ALPAN (Gol) 14'
22' (Gol) HASAN HÜSEYİN ÜNVER
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 28'
31' (Gol) AHMET CAN GÜDEN
32' (Sarı Kart) HASAN HÜSEYİN ÜNVER
EREN ALPAN (Gol) 40'
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 43'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 47'
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 51'
BARAN GÖKTAŞ (Gol) 56'
TUNA TÜFEKÇİOĞLU (Gol) 58'
60' (Gol) ÇAĞATAY BERKE ÇAĞLAYAN
AYKUT MERT EREN (Gol) 61'

LİBİDOSPOR & BLACKBURN ROVERS FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonunun 5.haftasında LİBİDOSPOR & BLACKBURN ROVERS FC karşı karşıya geldi. LİBİDOSPOR geleneksel kadrosu ile sahadaki yerini ve tribünler de yine geleneksel sayıda yerini alırken, BLACKBURN ROVERS FC geçen haftaya oran ile bir kaç değişiklik ile sahadaki yerini aldı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelede, daha ilk dakikalardan itibaren aksiyon tavan yapmış haldeydi. Ligin en centilmen takımlarından LİBİDOSPOR bu maçta agresif tutumu ile dikkat çekerken, BLACKBURN ROVERS FC takımında da bu aksiyona gözle görülür haldeydi. Neyse ki, maçın hakemi henüz 4. dakikada sarı kart yağmuruna tutunca ve iki takımı da gerektiği şekilde uyarınca, maçın kalan bölümleri, futbolun güzel aksiyonu ve centilmenliği ile geçti. BARAN GÖKTAŞ ve ÇAĞATAY BERKE ÇAĞLAYAN'ın ilk 6 dakikada karşılıklı golleri ile, maçın gollü geçeceği belli olmaya başladığı gibi, BLACKBURN ROVERS FC takımının geçen haftaki direk şanssızlığı bu maçta da devam etti. Geçen hafta 6 topu direkten dönen takımın bu hafta da 4 topu direkten dönünce, ister istemez, şanssızlar diye anılmaya başlandı. 36 dakika süren ilk yarıda ilk göze çarpan durum, kaleci CEMRE MEHMET KÜPELİ oldu. Canlı yayınlanan maç esnasında da, rakip futbolcuların ağzından duyulan cümleler, ''CEMRE MEHMET KÜPELİ mükemmel kaleci abi'' olmuştur. İnanılmaz refleksleri, harika atraksiyonları, oyunu geriden kurması, takımına geriden hayat vermesi ve imkansız denilen şutları çıkartması ile tribünlerden alkış aldı. İlk yarıda son düdük çaldığında ise, takımlar soyunma odasına 4-2'lik LİBİDOSPOR üstünlüğü ile gitti.

İkinci yarı başladığında, kaptan LEVENT ORHAN yerini HAKAN ŞİMŞEK'e bıraktı. HAKAN ŞİMŞEK defans bloğunda ve kanat koridorunda görev yaparak takımına taze kan oldu. Bu maçta HASAN HÜSEYİN ÜNVER çok çalıştı, mücadele etti ama skora yansıtayınca zaman zaman ağresifleşti. AYKUT MERT EREN ise maça; oyunu ile, golleri ile ve aynı zamanda son dakikada attığı, belki de ayın golü seçilebilecek güzellikte ki golü ile damga vurdu. BARAN GÖKTAŞ bugün çok gereksiz şekilde agresif yönünü ortaya çıkartırken, EREN ALPAN eski aksiyon dolu oyunundan bir tık uzaktaydı. Onunda boşluğunu ligin fantastik gollerini atan TUNA TÜFEKÇİOĞLU doldurdu. İkinci yarıda SUAT CAN YURDUM iki kişilik oynarken, ÇAĞATAY BERKE ÇAĞLAYAN kondisyon eksikliği sebebi ile oyundan erken düştü ve SUAT CAN YURDUM'un mücadelesine ortak olamadı. ARDA ERİM KARAMAN ve EREN YILMAZ'ın her maç daha da kuvvetli defans bloğu oluşturması, bu maçta da kendisini fazlası ile gösterdi. Özellikle ARDA ERİM KARAMAN her maç daha da iyi oluyor ve artık orta alanda da top yaparak hücum varyasyonunu ileriye taşıyor. LEVENT ORHAN'ın oyundan erken çıkması, takımın sistemini de derinden etkilerken, maçtaki pozisyon sayısı rekor seviyedeydi ve kaleci CEMRE MEHMET KÜPELİ, yediği 12 gole rağmen, imkansız denilecek şutları kurtarması ile günün pelerinsiz kahramanı oldu. Hem ilk yarıda, hemde ikinci yarıda kurtarmış olduğu şutları bir video haline getirsek, OSCAR ödülüne aday gösteriliriz. 

LİBİDOSPOR her zaman ki gibi sistemini asla bozmadan ve skor ne olursa olsun devam ettiği için, kaleci CEMRE MEHMET KÜPELİ'ye rağmen yine fantastik goller ile maçı  12-4 kazanmasını bildi. Ama BLACKBURN ROVERS FC böyle devam ederse, ileri ki maçlarda çok can yakacağına garanti gözü ile bakılıyor. Son düdük çaldığında ise, LİBİDOSPOR'un skor üstünlüğüne rağmen, kaleci CEMRE MEHMET KÜPELİ konuşuldu. Ve BLACKBURN ROVERS FC takımının iki maçta direkten dönen 10 topu dillerden düşmedi. Ne diyelim; ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ.

Üst