MİSYONER FC & ÖRNEK CİTY

MİSYONER FC & ÖRNEK CİTY

MİSYONER FC 18-8 ÖRNEK CİTY
Maç Kadrosu
İNANÇ GÖKÇE ÇINAR FINDIKLI
ÖMER POYRAZ TOKATLI EFE KAŞIKÇI
ÇAĞAN YÜCELEN ARDA MURAT KARAKAŞ
ÇINAR ÖNALAN ERTUĞ ÖZTÜRK
MAHMUT ÇAĞIRGAN FATİH İŞLER
EMİR LAP AHMET CAN YAĞCI
TANER MİRAÇ MİMOĞLU POYRAZ TÜRKER
Maçın İçinden
ÇINAR ÖNALAN (Gol) 4'
TANER MİRAÇ MİMOĞLU (Gol) 7'
TANER MİRAÇ MİMOĞLU (Gol) 9'
TANER MİRAÇ MİMOĞLU (Gol) 11'
TANER MİRAÇ MİMOĞLU (Gol) 13'
ÇINAR ÖNALAN (Gol) 15'
İNANÇ GÖKÇE (Gol) 16'
ÖMER POYRAZ TOKATLI (Gol) 18'
19' (Gol) AHMET CAN YAĞCI
21' (Gol) ÇINAR FINDIKLI
EMİR LAP (Gol) 23'
TANER MİRAÇ MİMOĞLU (Gol) 24'
ÇAĞAN YÜCELEN (Gol) 25'
ÇINAR ÖNALAN (Gol) 26'
ÇINAR ÖNALAN (Gol) 28'
28' (Sarı Kart) FATİH İŞLER
ÖMER POYRAZ TOKATLI (Sarı Kart) 29'
31' (Gol) FATİH İŞLER
ÇINAR ÖNALAN (Gol) 32'
34' (Gol) ÇINAR FINDIKLI
ÇINAR ÖNALAN (Gol) 35'
ÇAĞAN YÜCELEN (Gol) 37'
38' (Gol) ÇINAR FINDIKLI
39' (Gol) FATİH İŞLER
ÇAĞAN YÜCELEN (Sarı Kart) 39'
TANER MİRAÇ MİMOĞLU (Sarı Kart) 39'
MAHMUT ÇAĞIRGAN (Sarı Kart) 41'
ÇINAR ÖNALAN (Gol) 42'
TANER MİRAÇ MİMOĞLU (Gol) 43'
44' (Gol) FATİH İŞLER
45' (Gol) FATİH İŞLER
48' (Sarı Kart) FATİH İŞLER
48' (Kırmızı Kart) FATİH İŞLER

MİSYONER FC & ÖRNEK CİTY Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 5.hafta mücadelesinde, 13 Nisan cumartesi 18:00'de, MİSYONER FC & ÖRNEK CİTY karşı karşıya geldi. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele güçlü MİSYONER FC hakimiyetinde başladı. Profesyonel kaleci İNANÇ GÖKÇE'yi kadrosunda bulunduran MİSYONER FC, kaliteli ayağı ÇINAR ÖNALAN'ı da kadroya alarak gücüne güç kattı. TANER MİRAÇ MİMOĞLU gibi pivot santrafor'a sahip MİSYONER FC, maçın henüz ilk dakikalarından itibaren gol olup yağmaya başladı. 4, 7, 11, 13, 15, 16, 18, 23, 24 ve 25.dakiklarda attıkları gollere karşılık, kalesinde 19 ve 21.dakikada yediği goller ile ilk yarının son düdüğü çaldığında, soyunma odasına 10-2'lik üstünlük ile girdi. İlk yarıda tam bir TANER MİRAÇ MİMOĞLU show varken, EMİR LAP suskun kaldı. ÖRNEK CİTY takımında ise, EFE KAŞIKÇI tel tel dökülürken, POYRAZ TÜRKER yokları oynadı. AHMET CAN YAĞCI ise önceki maçlarındaki performansını mum ile arattı.

İkinci yarı başladığında, ÖRNEK CİTY takımında kaptan FATİH İŞLER sorumluluk almaya başladı ve 1'i frikikten olmak üzere attığı 4 gol ile yıldızlaştı, ama takımının puan almasına yeterli olmadı. 2.yarıda vites arttıran ÇINAR ÖNALAN ise gösterdiği performans ile, tribünleri kendine hayran bıraktı. Tabiri caizse ikinci yarıda tek başına bir gösteri sergiledi. FATİH İŞLER ile girdiği performans yarışından galip gelerek, hem maçın golünü attı, hem maçın adamı seçildi, hemde takımına 18-8'lik şaşalı bir galibiyet aldırdı. Bu maçta dikkat çeken husus ise, kaptan ÖMER POYRAZ TOKATLI'nın, futbol kariyerinde uzun süre sonra gol ile buluşması oldu. Çok fazla kartın çıktığı mücadele, tam bir festival havasında geçti ve MİSYONER FC takımının her bir oyuncusu birer birer bir yıldız edası ile parladı. İNANÇ GÖKÇE'nin yine maçın kalecisi seçildiği mücadelede, bir de gol atması tebessüme sebep oldu.

ÖRNEK CİTY takımında ise, ÇINAR FINDIKLI'nın 3 gol attığı akşamda, ARDA MURAT KARAKAŞ kendisinden beklenen oyundan çok uzakta kaldı. Son düdük çaldığında, tabelada ki 18-8'lik skor, MİSYONER FC takımı için mükemmel bir skor iken, ÖRNEK CİTY için tam bir kabus oldu. Şimdiki hedefleri, kabustan uyanmak ve bir an önce eksikleri giderip, bomba gibi sahalara dönmek.

Üst