SUARE FC  & PELEX FC

SUARE FC & PELEX FC

SUARE FC 4-6 PELEX FC
Maç Kadrosu
FATİH İŞLER MURAT ASLANER
BATU ERER EREN RECEP ÇELİK
ULAŞ YALDIZ BURAK ÇETİNKAYA
EMİR OSMAN ÖZDEMİR GÖKHAN KOCA
ONUR CAN ÇEVİK MERT EDİZ
ÖMER ERİKÇİ KEMAL KARA
BORA YİĞİT MURAT EKLEYEN
Maçın İçinden
BORA YİĞİT (Gol) 6'
9' (Gol) GÖKHAN KOCA
EMİR OSMAN ÖZDEMİR (Gol) 14'
20' (Gol) GÖKHAN KOCA
24' (Gol) MURAT EKLEYEN
ÖMER ERİKÇİ (Sarı Kart) 25'
BORA YİĞİT (Sarı Kart) 29'
BORA YİĞİT (Gol) 33'
BORA YİĞİT (Gol) 38'
41' (Gol) GÖKHAN KOCA
42' (Gol) GÖKHAN KOCA
52' (Gol) GÖKHAN KOCA

SUARE FC & PELEX FC Maç Öyküsü

KLASS KONFERANS ve SÜPER LİG'de 6.hafta mücadelesinde, SUARE FC takımı, ligin yeni takımı PELEX FC takımını ağırladı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan müsabakada, ilk 10 dakikada, BORA YİĞİT ve GÖKHAN KOCA'nın karşılıklı golleri vardı. İlk yarının kalan bölümleri, tam bir taktik savaşına sahne oldu. Bir tarafta genç ve dinamik SUARE FC, diğer tarafta ise tecrübeli fakat kondisyon eksiği olan PELEX FC vardı. İki takımda kontra ataklar ile rakip kaleyi yoklasa da, iki takımında kalecisi bu akşam harika işlere imza attı. KEMAL KARA'nın tam bir pasör konumunda oynaması ile, ilk yarısı 2-3'lük PELEX FC üstünlüğü ile geçildi. 

İkinci yarıda ise BORA YİĞİT resitali vardı. Gol krallığı listesinin tepelerinde kendisine yer edinen BORA YİĞİT, bu akşamda PELEX FC karşısında durmayacağının sinyallerini verse de, GÖKHAN KOCA oyuna ağırlığını koydu ve henüz ligdeki ilk maçında tam 5 gol atarak, BORA YİĞİT'e göz dağı verdi. ONUR CAN ÇEVİK'in bu akşam sade futbolu gözlerimizi kamaştırırken, SUARE FC takımını ayakta tutan bir kimliğe büründü. Tribünde ise, takımın en önemli defans oyuncusu KARTAL CEM ORAL vardı. Ve aynen şöyle diyordu. ''Ayağım alçıda sizi izlemeye devam ediyorum. Yakında iyileşip aranıza katılacağım ve SUARE FC'yi hak ettiği yere taşıyacağım'' diyerek, takımına moral aşıladı. 

İki kaptan, BORA YİĞİT ve GÖKHAN KOCA kapışmasında, üstün olan taraf GÖKHAN KOCA'nın kaptanlığını yaptığı PELEX FC oldu ve son düdük çaldığında  4-6'lık galibiyet ile sahadan ayrıldı. KLASS LİG ailesine katıldıkları ile maçtan aldıkları galibiyet ile evlerine 3 puan ile dönmenin mutluluğunu yaşadılar.

Üst