KARA AMBAR TOPÇULARI & MİSYONER FC

KARA AMBAR TOPÇULARI & MİSYONER FC

KARA AMBAR TOPÇULARI 2-7 MİSYONER FC
Maç Kadrosu
BARAN AYDIN İNANÇ GÖKÇE
MURAT ATA ALTINSU ÖMER POYRAZ TOKATLI
AHMET YİĞİT YILMAZ RÜZGAR GÜÇLÜ
CAN BORA KUMAŞOĞLU BATU ÖZKUL
GÜN ÇIRPICIOĞLU ÇINAR ÖNALAN
EREN TEKTEN ÇAĞAN YÜCELEN
DOĞANKAN TOPRAK TANER MİRAÇ MİMOĞLU
Maçın İçinden
11' (Gol) TANER MİRAÇ MİMOĞLU
13' (Gol) ÇAĞAN YÜCELEN
EREN TEKTEN (Gol) 29'
44' (Gol) BATU ÖZKUL
45' (Gol) ÇINAR ÖNALAN
48' (Gol) ÇINAR ÖNALAN
50' (Gol) RÜZGAR GÜÇLÜ
52' (Gol) TANER MİRAÇ MİMOĞLU
53' (Sarı Kart) RÜZGAR GÜÇLÜ
53' (Sarı Kart) ÇAĞAN YÜCELEN
EREN TEKTEN (Gol) 54'

KARA AMBAR TOPÇULARI & MİSYONER FC Maç Öyküsü

KLASS SÜPER LİG ve KONFERANS liginde 6.haftanın son mücadelesi, haftanın en güzel karşılaşması oldu diyebiliriz. KARA AMBAR TOPÇULARI & MİSYONER FC mücadelesi, tam bir yıldız savaşlarına dönüştü. BARAN AYDIN bu akşam panter kesildi, ama karşı kalede 2.lig'in penaltı canavarı İNANÇ GÖKÇE vardı. EREN TEKTEN fantastik bir futbol oynadı. Ama karşı takımda ÇINAR ÖNALAN vardı. bu şekilde saymak ile bitmez. Harika oyunculardan kurulu iki takımın mücadelesinde, herkes sustu, kaliteli ayaklar konuştu. İlk yarıda, TANER MİRAÇ MİMOĞLU'nun inanılmaz golüne ÇAĞAN YÜCELEN eşlik edince, soyunma odasına 0-2'lik üstünlük ile giren taraf MİSYONER FC oldu. 

İkinci yarının hemen başında, EREN TEKTEN'in muazzam golü ile skor 1-2 oldu. Bu dakikadan sonra maçın son 10 dakikasına kadar inanılmaz bir yıldız savaşları oldu ama kalelerinde devleşen iki kaleci sayesinde başka gol olmadı. Ne olduysa 44.dakikadan sonra oldu ve o an maçın kırılma anıydı. BATU ÖZKUL, herkesin şaşkın bakışları arasında BARAN AYDIN'ı avladı ve takımını biraz daha rahatlattı. O andan sonra KARA AMBAR TOPÇULARI çözüldü ve goller peşpeşe gelmeye başladı. 45 ve 48..dakikada ÇINAR ÖNALAN skoru 1-5'e getirdi.50.dakikada RÜZGAR GÜÇLÜ bende buradayım dercesine bir gol attı. 52.dakikada TANER MİRAÇ MİMOĞLU son noktayı koydu ve skoru 1-7 yaparak, ligin en güçlü takımlarından KARA AMBAR TOPÇULARI'nı hezimete uğrattı. 54.dakikada EREN TEKTEN kendisinin ve takımının 2.golünü atsa da, değişen bir şey olmayınca, son düdük çaldığında, 2-7'lik MİSYONER FC galibiyeti vardı.

GÜN ÇIRPICIOĞLU'nun durgunluğu ve kaptan KEMAL ÖZEN'in yokluğu, pahalıya patladı. Ama sahadaki centilmenlik ise, KLASS LİG ailesinin bir geleneği oldu. Şimdi gözler 7.haftada oynanacak müsabakalarda olacak.

Üst