CİGORENTİNA & BİRAZ HIRS FC

CİGORENTİNA & BİRAZ HIRS FC

CİGORENTİNA 1-4 BİRAZ HIRS FC
Maç Kadrosu
FATİH İŞLER ALP AKYÜREK
CAN ÖZER ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU
CAN GÖRGÜN CEM TEPE
ÇAĞATAY EFE TATAR ALP ERDEM
EREN YİĞİT ÖMER TOLGA KÖKSALDI
ALP ÖZER İLKER ÇETİNKAYA
TUĞBERK ÖZER KEREM ÜSTER
Maçın İçinden
4' (Gol) KEREM ÜSTER
35' (Gol) KEREM ÜSTER
50' (Gol) KEREM ÜSTER
52' (Gol) İLKER ÇETİNKAYA
CAN GÖRGÜN (Gol) 53'

CİGORENTİNA & BİRAZ HIRS FC Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 7.hafta ilk mücadelesi, 27 Nisan 2024 Cumartesi 19:00'da CİGORENTİNA &BİRAZ HIRS FC arasında oynandı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadele, iki takımında enfes futboluna sahne oldu. Top bir o kalede, bir bu kalede, iki takımında bireysel yeteneklerini sahnelediği görsel şölene tanık olduk. ALP ÖZER'in TUĞBERK ÖZER ile çok fazla efor sarf ettiği akşamda, defans hattında CAN GÖRGÜN ve CAN ÖZER mükemmel kademe oluşturdular. BİRAZ HIRS FC takımında KEREM ÜSTER'in yıldızlaştığı akşamda, ilk yarının tek golünü, FATİH İŞLER'in koruduğu kaleye gönderdi. Ve ilk yarı 0-1 BİRAZ HIRS FC takımının üstünlüğü ile geçti.

İkinci yarıda iki takımda mükemmel futboluna devam ederken, bulduğu pozisyonları muazzam şutlar ile süslemeleri, izleyenleri futbola doyurdu. 35.dakikada KEREM ÜSTER'in 2.golü CİGORENTİNA'yı moral olarak çökertse de, oyundan düşürmedi. Aksine daha baskılı oynamaya başladılar. EREN YİĞİT hücuma sürekli destek verirken, ALP ERDEM'i geçmekte güçlük çekti. ALİ MURAT TAVUKÇUOĞLU bu akşam formunun zirvesindeydi. İLKER ÇETİNKAYA'nın omzunun çıktığı dakikalarda, Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'bilgisi ve tecrübesi ile, saha içinde omzunu tekrar yerine takıp oyuna devam etmesini sağladı. 40.dakikada ise CAN ÖZER'in Londra'daki sakatlığı nüksetti ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

40.dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan BİRAZ HIRS FC takımı, rakibinin eksik kalmasını da fırsat bilerek, sağlı sollu gelmeye başladı. Bu baskıya daha fazla dayanamayan CİGORENTİNA, 2.bölgede verdiği açıklar nedeni ile 50.dakikada KEREM ÜSTER kendisinin ve takımının 3.golünü filelere gönderdi. 52.dakjkada ise İLKER ÇETİNKAYA skoru 0-4'a getiren golü kaydetti ve bu akşam şanssızlık yaşayan CİGORENTİNA takımının fişini çekti. Ama son sözü CAN GÖRGÜN söyledi ve durumu 1-4'e getirse de, bu gol puan almaya yeterli olmayınca, hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın son düdüğü ile mücadele 1-4 BİRAZ HIRS FC galibiyeti ile noktalandı.

Üst