ERENKÖY UNİTED & LİBİDOSPOR

ERENKÖY UNİTED & LİBİDOSPOR

ERENKÖY UNİTED 2-3 LİBİDOSPOR
Maç Kadrosu
POYRAZ KAAN AKYOL SARP DEVRİMCİ
AYBERK SARI ARDA ERİM KARAMAN
KAAN MEMİŞ YAZICI EREN YILMAZ
BORA AĞSARAN TUNA TÜFEKÇİOĞLU
DEMİR BAŞTANOĞLU BARAN GÖKTAŞ
KAAN BÜYÜKERDOĞAN AYKUT MERT EREN
BORA DENİZ EREN ALPAN
Maçın İçinden
4' (Gol) AYKUT MERT EREN
BORA DENİZ (Gol) 20'
KAAN BÜYÜKERDOĞAN (Gol) 23'
29' (Gol) AYKUT MERT EREN
38' (Sarı Kart) EREN ALPAN
45' (Gol) AYKUT MERT EREN

ERENKÖY UNİTED & LİBİDOSPOR Maç Öyküsü

KLASS LİG 2023-24 sezonu 8.haftanın ilk mücadelesinde, LİG'in göze hoş gelen futbolunu oynayan 2 takımın karşılaşmasında, ERENKÖY UNİTED, LİBİDOSPOR'u YENİ SAHRA stadında ağırladı. Hakem VOLKAN TAN DANIŞMAZ'ın ilk düdüğü ile başlayan mücadelede, iki takımda tam kadro sahadaki yerini aldı. ERENKÖY UNİTED takımının daha baskılı oynadığı futbol şöleninde, LİBİDOSPOR geriye çekilerek, rakip atakları kestiği anda kontra atak yapmaya çalışıyordu. EREN YILMAZ ve ARDA ERİM KARAMAN'ın muazzam bir savunma yaptığı akşamda, BARAN GÖKTAŞ'da 6 numara pozisyonunu iyi kapattı. 4.dakikada AYKUT MERT EREN'in güzel golü ile öne geçmenin avantajını da kullanıp geriye yaslandılar. Ama ERENKÖY UNİTED akınları durmak bilmedi. İlk yarının son dakikalarında BORA DENİZ ve KAAN BÜYÜKERDOĞAN'ın golleri ile soyuna odasına 2-1'lik üstünlük ile giren taraf ERENKÖY UNİTED oldu.

İkinci yarıda 2-1 üstünlüğün verdiği öz güven ile daha da baskılı oynayan ERENKÖY UNİTED, BORA AĞSARAN ve KAAN MEMİŞOĞLU'nun mükemmel oyunu ile sahada parlayan bir yıldıza dönüştüler. Özellikle KAAN MEMİŞOĞLU'nun kendisini bir yılda muazzam derecede geliştirmiş olması, korkulan bir stoper halini aldı. BORA DENİZ'in biraz durağan kaldığı akşamda kaleci POYRAZ KAAN AKYOL tam bir kahramana dönüştü. Henüz ilk dakikalarda sakatlanmasına rağmen hiç pes etmedi. Ama onunda yapabilecekleri bu akşam kısıtlıydı. 29.dakikada EREN YILMAZ'ın enfes pasını iyi değerlendiren AYKUT MERT EREN beraberliği getiren golü kaydetti. Bu dakikadan sonra, tamamıyla geri çekilen LİBİDOSPOR, taktik varyasyonu daha iyi olan ERENKÖY UNİTED karşısında 2-2'yi korumaya çalıştı. DEMİR BAŞTANOĞLU'nun gösterdiği performansın devamında tamamlayıcı yardımcısı olmayınca, kalelerinde kontra atak görmeye başladılar. Nitekim bu kontra ataklar sonuç verdi ve maçın bitimine 5 dakika kala LİBİDOSPOR yine kontra atak organizasyonu ile AYKUT MERT EREN'in ayağından 3.golü de buldu ve sürpriz bir şekilde sahadan 2-3 galibiyet ile ayrıldı ve hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

ERENKÖY UNİTED muhteşem futbolunun karşılığında puan alamadı ve gözünü bir sonraki hafta karşılaşacağı rakibini analiz etmeye başladı. LİBİDOSPOR ise, baskı altında oynadığı mücadeleden sürpriz galibiyetin coşkusu ile sahadan ayrıldı.

Üst